Πρωταθλητής ΗΠΑ ο Ολυμπιακός!

Η ομάδα των Κ-14 της Σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια ΗΠΑ κερδίζοντας στον τελικό την Maui United στην Ιντιάνα!

Την πρώτη θέση στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ κατέλαβε ο Ολυμπιακός! Η ομάδα των Κ-14 της Σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του Ολυμπιακού στην ιστορία του Πρωταθλήματος αφού κέρδισε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στην Ιντιάνα και στο Grand Park Soccer Complex.

Η ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 στον τελικό της Maui United Soccer από την Χαβάη στον τελικό και έφτασε στην κορυφή των ΗΠΑ! Για να φτάσει έως εκεί στην τελική φάση έδωσε άλλους τρεις αγώνες έχοντας απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες! Ο Ολυμπιακός κέρδισε τους Caimans από την Φλόριδα και παραχώρησε ισοπαλία στους GPS Classics και στους STA Moris United.

Οι “ερυθρόλευκοι” μέσα στην χρονιά στέφτηκαν πρωταθλητές σε πέντε μεγάλα τουρνουά και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους που κάνουν υπερήφανο κάθε Ολυμπιακό!

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι οι: Jared Albert, Rigo Cano, Julian Christov, Sebastian Contreras, Jake Davidson, Raven Dziedzinski, Adrian Garces, Juan Guzman, Eduardo Hernandez, German Hernandez, Dane Hoare, Noah Jackson, Jason Martinez, Manuel Mendoza, David Muratalla, Michael Perez, Antonio Salgado, Niklas Stateczny, Jason Ybarra, Avery Zimmerman, Leonardo Haro, Zach Bargas.

Προπονητής της ομάδας είναι ο  Nelo Nightingale με συνεργάτες τους: German Hernandez, Kenny Nightingale, Yohance Moore.

Ο επικεφαλής της Σχολής Σικάγο κ. Γιάννης Κοσμάς μιλώντας γι’ αυτή την επιτυχία τόνισε: “Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως είμαστε πρώτοι στις ΗΠΑ. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους. Ήταν μια υπέροχη χρονιά που θα μας μείνει αξέχαστη. Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε στις ΗΠΑ ένα τεράστιο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός και φυσικά την Ελλάδα.

Δουλεύουμε καθημερινά για τον Ολυμπιακό μας και τέτοιες επιτυχίες μας κάνουν πιο δυνατούς. Όλο και περισσότεροι στην πόλη μας ξέρουν για τον Ολυμπιακό και τα κατορθώματα του στο Champions League αλλά τώρα βλέπουν ότι έχει και μεγάλες επιτυχίες σε επίπεδο υποδομών και στις ΗΠΑ”.

Τμήμα ειδήσεων football-academies.gr

Σχόλια