Διαπρέπουν στην Ισπανία τα ελληνόπουλα! [VIDEO]

Δυο ομάδες επίλεκτων ποδοσφαιριστών ηλικίας 2000-2004 (U13 και U15), αφίχθησαν την Κυριακή (11/01) στη Μαδρίτη της Ισπανίας με ευθύνη της UK Trials Hellas.

Τα παιδιά που επιλέχτηκαν από τα δοκιμαστικά της UK Trials Hellas σε όλη την Ελλάδα διαμένουν σε πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις και για μια βδομάδα θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να αξιολογηθούν από προπονητές μεγάλων ισπανικών ομάδων όπως Ράγιο Βαγιεκάνο (Rayo Vallecano FC), (Χετάφε) Getafe FC, Spanish Federation και άλλους.

Επίσης, οι ελληνικές ομάδες θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα ηλικιακά γκρουπ της Ατλέτικο Μαδρίτης (Atletico Madrid) , Χετάφε (Getafe FC ) και με μεικτές ομάδες της Μαδρίτης (Spanish Federation).

Η εβδομάδα της παραμονής τους στην Ισπανία θα κλείσει με την επίσκεψη τους στο Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο γκρουπ των Ελλήνων έχει ενταχθεί επιπλέον και ένας 11χρονος Γερμανός ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Διαπρέπουν τα ταλεντάκια μας στην Ισπανία

Το ταλέντο των πιτσιρικάδων ξεχειλίζει στη Μαδρίτη και μετά το τέλος των δύο πρώτων ημερών, οι Ισπανοί σκάουτερ που παρακολουθούν τα ελληνόπουλα, αλλά και οι Ισπανοί προπονητές που τους προπονούν, έχουν κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για πολλά παιδιά και έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους αρκετά απ’ αυτά. Βέβαια για την τελική εκτίμηση, περιμένουν να τα δουν και τις επόμενες ημέρες, τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

* Στη φωτογραφία η ομάδα επιλέκτων U13 της UK Trials Hellas, μαζί με τους Ισπανούς αντιπάλους τους,της αντίστοιχης ομάδας της Χετάφε, μετά το ματς, που διεξήχθη την Τρίτη (13/1) το απόγευμα.

Δείτε ένα βίντεο αφιέρωμα από τις δύο πρώτες ημέρες των πιτσιρικάδων στην Ισπανία

{youtube width=”615″ height=”400″}ryjhexWZ_uo{/youtube}

Σχόλια