Η ελληνική αποστολή στο UEFA Study Group Scheme

Στο πρόγραμμα UEFA Study Group Scheme, που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία από 19 έως 22 Μαΐου με θέμα «Elite Youth Football», συμμετείχε 11μελής ελληνική αποστολή.

Τη χώρα μας εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Εκπαίδευσης και υπεύθυνος Σχολών Προπονητών Αρ. Μπατάκης, οι εκπαιδευτές Ευστρ. Βουτσακέλης, Αγ. Κυρανούδης, Ι. Ισπυρλίδης, οι ομοσπονδιακοί προπονητές  Κ. Τσάνας, Θ. Παχατουρίδης, Χ. Ζελενίτσας,  Θ. Ελευθεριάδης και οι προπονητές Ν. Γκουλής, Δ. Κάβουρας, Φ. Μαζουλουχης.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα  UEFA Study Group Scheme έχει σχεδιαστεί από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για να υποστηρίξει την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου  στη Ευρώπη μέσω της ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ των εκπαιδευτών και των προπονητών.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα αποσκοπεί στη βελτίωση της εκπαίδευσης του προπονητή στις κατηγορίες Εlite Youth, Grassroots και Women Football.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ συμμετείχε, για την αγωνιστική περίοδο 2013/14, και στα σεμινάρια του ίδιου προγράμματος που διοργανώθηκαν από τις Π.Ο. Ολλανδίας και Γαλλίας.

Σχόλια