ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ U17: ΕΛΛΑΔΑ – ΒΕΛΓΙΟ 0-1

Με 1-0 ηττήθηκε η Εθνική Παίδων U17 (γενν. 1999-2000), από την αντίστοιχη του Βελγίου, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου.

Το φιλικό ήταν το τελευταίο τεστ για την Ελλάδα, πριν από τη συμμετοχή της στο τουρνουά της elite round του EURO (Γαλλία, 29/3/-3/4).

«Τα φιλικά που δώσαμε το τελευταίο διάστημα με Ισπανία και Βέλγιο ήταν ιδιαίτερα βοηθητικά στην προετοιμασία μας ενόψει των αγώνων της elite round του EURO. Τα συμπεράσματα που βγάλαμε ήταν πολύτιμα. Είδαμε πολλούς παίκτες, οι οποίοι διεκδικούν ισάξια μια θέση στην αποστολή της Ελλάδας για το ευρωπαϊκό τουρνουά. Είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και με το πάθος που χρειάζεται θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στα τελικά της διοργάνωσης», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Βασίλη Γεωργόπουλου.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης (41′ Τζελέπης), Τσιμπούκας (41′ Λυρατζής), Τσιότρας (41′ Λώλος), Ζερβόπουλος, Γιανναράκης (41′ Μπούσης), Ξενιτίδης (41′ Κατσούκης), Γλέζος (41′ Ιγκμπινόμπα), Χατζηδίμπας, Ζουμπουλίδης (41′ Βοΐλης), Κωστανάσιος (41′ Δημήτρουλας), Γαϊτανίδης (41′ Ματσαδές).

Σχόλια