Πανηλειακός: Ο Λάκης Αθανασόπουλος αναλαμβάνει την ομάδα Νέων U-19

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrisnews.com, τεχνικός στην ομάδα Νέων του Πανηλειακού (U-19) αναλαμβάνει ο Λάκης Αθανασόπουλος.

Ο Θοδωρής Βαγγόπουλος, που έχει την ευθύνη των Ακαδημιών, θα είναι δίπλα στον Πέτρο Δημητρίου, μαζί και με τον Λευτέρη Βελέντζα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις και της ομάδας Νέων.

Ο Λάκης Αθανασόπουλος, ο οποίος έχει παίξει ποδόσφαιρο στον Πανηλειακό (μεταξύ άλλων) και τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στον ΠΦΟ Πανόπουλου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναλαμβάνει άμεσα το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας των Νέων του Πανηλειακού.

Το πρωτάθλημα των Νέων (U-19) υπενθυμίζεται ότι θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει βασικά παίκτες γεννηθέντες από το 1994 και μετά, ενώ ακόμα θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής δυο παίκτες μέχρι και 21 ετών, στην αρχική ενδεκάδα ή πέντε παίκτες των 19 ετών και οι υπόλοιποι θα είναι μικρότερης ηλικίας.

Μπορούν ακόμη στην αρχική ενδεκάδα να παίξουν τέσσερις των 19 ετών και ένας των 21 ετών ή πέντε παίκτες των 19 ετών ή τρεις και δύο αντίστοιχα.

Σχόλια