ΕΘΝΙΚΗ U-18: ΙΑΠΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 1-0

Με σκορ 1-0, μετά από γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις, ηττήθηκε η Εθνική κάτω των 18 από την αντίστοιχη της Ιαπωνίας, στο δεύτερό της αγώνα για το διεθνές φιλικό τουρνουά Valentin Granatkin που διεξάγεται στη Ρωσία.

Η Εθνική είχε στο μεγαλύτερο διάστημα τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες, όμως, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει υπέρ της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Κωνσταντίνος Κότσαρης απέκρουσε πέναλτι στο 75′.

Ο Μάριος Τζανουλίνος ανακηρύχτηκε από τους διοργανωτές ως MVP του αγώνα από την Ελληνική ομάδα.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία, την Τετάρτη 8/1/2014 και ώρα 12:15.

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τούφας (90΄+1΄ Κουτσοποδιώτης), Οικονόμου, Γιαλαμίδης, Τζανουλίνος, Κτιστόπουλος (70΄ Μαργαρίτης), Καναβέτας (57΄ Φασίδης), Κουλούρης (87΄ Αθανασιάδης), Νιούμαν (90΄ Πιαστόπουλος), Τσολακίδης (57 ΄ Δεληγιαννίδης).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση των παιδιών. Είμασταν ανώτεροι στο επίπεδο της τακτικης και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Προτιμώ να εστιάσω στην εικόνα που είχαν σήμερα τα παιδιά και όχι στο αποτέλεσμα».

Ο Μάριος Τζανουλίνος ανακηρύχτηκε από τους διοργανωτές ως MVP του αγώνα, από την Ελληνική ομάδα

.

Σχόλια