«Όχι» του Πανθρακικού στην Ελλάς Βερόνα, για τον 17χρονο Γιώργο Τζελέπη

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας αυτή τη στιγμή και έχουν στραφεί πάνω του αρκετά μάτια… Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Γιώργο Τζελέπη, ο οποίος έχει καταγράψει ήδη δύο συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα πριν συμπληρώσει 17 χρόνια ζωής.

Για τον πορτιέρο των Ακριτών υπάρχει πρόταση από την Ελλάς Βερόνα, στην οποία είχε δοκιμαστεί.

Στον Πανθρακικό αποφάσισαν να απορρίψουν αυτή την πρόταση, καθώς έκριναν πως τα χρήματα που δίνουν οι Ιταλοί είναι λίγα.

Οι Θρακιώτες εκτιμούν πως ο ταλαντούχος τερματοφύλακας θα τους φέρει περισσότερα χρήματα στο μέλλον και γι’ αυτό είπαν «όχι» στους Ιταλούς. Δεν αποκλείουν, ωστόσο η Βερόνα να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση. Αυτή, μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό που οι Ιταλοί προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους.

Στον Πανθρακικό από τη μία βέβαια γνωρίζουν ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη οικονομικά με τα έσοδα να μειώνονται δραματικά από τον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική και από την άλλη ωστόσο ξέρουν ότι στο μέλλον ο Τζελέπης μπορεί να τους φέρει αρκετά περισσότερα χρήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ζύγισαν τα δεδομένα.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν πιέζει για τη μεταγραφή, όπως και το οικογενειακό του περιβάλλον. Εκτιμούν, άλλωστε, πως αν δεν έρθει τώρα, θα γίνει αργότερα και ίσως με τον ίδιο να είναι και πιο ώριμος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση που έχει παρθεί στον Πανθρακικό είναι να μην καεί το παιδί. Έτσι θα αποκτηθεί κανονικά τερματοφύλακας για πρώτος, σε περίπτωση που μείνει ο Τζελέπης, και απλώς εκείνος θα πάρει όσες περισσότερες ευκαιρίες γίνεται ανάλογα φυσικά και με τη συνολική εικόνα του στις προπονήσεις.

Σχόλια