Τσέκαρε τους 18χρονους Γερολέμου και Κατσαντώνη ο Νταμπίζας

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού παρακολούθησε την αναμέτρηση της Εθνικής Νέων της Κύπρου απέναντι στο Μαυροβούνιο για να τσεκάρει τις περιπτώσεις των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ο Παναθηναϊκός παρά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στα διοικητικά συνεχίζει κανονικά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε στην Κύπρο την Τρίτη (13/11) για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Νέων της Κύπρου απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Μαυροβούνιου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν βάλει στο μάτι οι πράσινοι είναι οι 18χρονοι Γιάννης Γερολέμου της ΑΕ Λεμεσού και ο Ανδρέας Κατσαντώνης του ΑΠΟΕΛ, με τον πρώτο να αποτελεί τον βασικό στόχο του Νίκου Νταμπίζα και του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Γερολέμου είναι γεννηθείς στις 27/01/2000, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στην ΑΕΛ, ενώ είχε κάνει το ντεμπούτο του σε ηλικία μόλις 16 ετών. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυπριακού ποδοσφαίρου και ο Νταμπίζας τον είχε ξεχωρίσει από το χρονικό διάστημα που ήταν στην Ομόνοια. Το συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή λήγει στο τέλος της σεζόν, παράγοντας ενθαρρυντικός για μία πιθανή κίνηση του «τριφυλλιού» για την απόκτησή του.

Από την άλλη η περίπτωση του Ανδρέα Κατσαντώνη που είναι γεννηθείς στις 16/2/2000, είναι πιο δύσκολη, καθώς μόλις πέρσι πήγε στον ΑΠΟΕΛ ως ελεύθερος από την Ομόνοια και το συμβόλαιό του λήγει το 2020, ενώ για την απόκτησή του φημολογείται ότι ενδιαφέρονται και αρκετοί Ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Σχόλια