TRYOUT OFFICIAL EMPOLI F.C. : Αθλητικές Εγκαταστάσεις Παιανίας (14-16 Απρ 2015)

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές, θα διεξαχθεί τη δεύτερη εβδομάδα των εορτών του Πάσχα, στις πρώην εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, στην Παιανία.

Η TRIALS HELLAS σε συνεργασία με την Italian Soccer Management (ISM) και την EMPOLI FC, διοργανώνει 3ήμερο δοκιμαστικό, από την Τρίτη 14/4 έως και την Πέμπτη 16/4, στις πρώην εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας.

Η επιλογή  θα αφορά σε νεαρούς  ποδοσφαιριστές  γεννημένους τα έτη από 1996 έως και 2006, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να κυνηγήσουν το όνειρό τους, αλλά και να αποκτήσουν πολύ σημαντικές εμπειρίες. H Italian Soccer Management (ISM) πέραν της EMPOLI FC, δρα και για λογαριασμό των A.C. PERUGIA και ACF FIORENTINA.

Στο συγκεκριμένο  δοκιμαστικό το παρόν θα δώσει και η Ισπανική A.F.A. (Advanced Football Artistry), η οποία αφορά εταιρία συμβούλων ποδοσφαίρου με έδρα τη Μαδρίτη.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας

Η Ισπανική εταιρία θα επιλέξει και αυτή νεαρούς ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα κάνει προτάσεις για δοκιμαστικά σε Ισπανικές ομάδες (Χετάφε, Ράγιο Βαγεκάνο, Ατλέτικο Μαδρίτης κ.α). Ήδη οι Ισπανοί έχουν επιλέξει 6 Έλληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές, μέσα από τα ταξίδια της TRIALS HELLAS στη Μαδρίτη και θα δώσουν την ευκαιρία σε αυτούς και σε όσους επιλέξουν στο δοκιμαστικό της Παιανίας, να δοκιμαστούν το επόμενο διάστημα, στις ομάδες αυτές.

Η TRIALS HELLAS με την κίνησή της αυτή, δηλαδή με την πρόσκληση  Ιταλών και Ισπανών στον Ελλαδικό χώρο, μειώνει τα μεγάλα έξοδα κάποιου που επιθυμεί ένα δοκιμαστικό στο εξωτερικό, φέρνοντας τις ομάδες του εξωτερικού στην Ελλάδα, ώστε οι νεαροί παίκτες, να μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να αναδειχθούν οι επόμενοι αστέρες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν από τους διοργανωτές οι εξέχουσες προσωπικότητες του Ιταλικού ποδοσφαίρου, που θα επισκεφτούν την Ελλάδα και το trial στην Παιανία.

Οι στόχοι των δοκιμαστικών

Πολλαπλοί  είναι οι στόχοι που έχει θέσει η TRIALS HELLAS για το τριήμερο των δοκιμαστικών 14-16 Απριλίου. Αναλυτικά:

1: Επιλογή ποδοσφαιριστών που θα να μεταβούν για 5 μέρες στην Ιταλία, με έξοδα της EMPOLI FC, στο τελικό δοκιμαστικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2015, με σκοπό να ενταχθούν στα ανάλογα ηλικιακά τους γκρουπ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015 – 2016.

2: Επιλογή ποδοσφαιριστών που θα να μεταβούν για ένα μήνα δωρεάν στην Ιταλία, ώστε να δοκιμαστούν, αναλόγως ικανοτήτων, σε ομάδες SERIA A, SERIA Β και SERIA C.

3: Επιλογή ποδοσφαιριστών που θα τους δοθούν υποτροφίες (διαμονή – διατροφή – εκπαίδευση) οι οποίοι θα στελεχώσουν την ακαδημία της EMPOLI FC στην Ελλάδα, με σκοπό να πάρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια σε ποδοσφαιρικό και μορφωτικό επίπεδο.

4: Επιλογή ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 1997, 1998, 1999, οι οποίοι θα απαρτίσουν την επίλεκτη ομάδα της EMPOLI HELLAS και θα μεταβούν τον Αύγουστο στην ΙΤΑΛΙΑ για 7 μέρες, ώστε να λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά της EMPOLI FC και στο οποίο θα υπάρχουν σκάουτερ ομάδων της Ιταλίας και όχι μόνο.

Διαπιστεύσεις για την είσοδο στην Παιανία

Οι συμμετέχοντες νεαροί ποδοσφαιριστές και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις και τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο τριήμερο δοκιμαστικό, θα πρέπει να μεριμνήσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά, έως την Παρασκευή 3/4/2015, μια φωτογραφία τους, καθώς και το ονοματεπώνυμο και την Ιδιότητά τους (ποδοσφαιριστής, συνοδός, προπονητής, εκπρόσωπος ΜΜΕ), ώστε να εκδοθεί η διαπίστευση για είσοδο στο χώρο του Αθλητικού κέντρου της Παιανίας.

Χωρίς διαπίστευση δε θα μπορεί κάποιος να εισέλθει στο χώρο των εγκαταστάσεων. Αποστολή των στοιχείων στο e-mail: info@uktrialshellas.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση της TRIALS HELLAS

«Η TRIALS HELLAS σε συνεργασία με την ISM και την EMPOLI FC, διοργανώνει 3ήμερο δοκιμαστικό με σκοπό οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι  θα επιλεγούν να μεταβούν στο τελικό δοκιμαστικό,  που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2015 στην Ιταλία για 5 μέρες με έξοδα της EMPOLI FC με σκοπό να ενταχθούν στα ανάλογα ηλικιακά γκρουπ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015 – 2016. Ταυτόχρονα, ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν, θα μεταβούν για ένα μήνα δωρεάν στην Ιταλία να δοκιμαστούν σε ομάδες από SERIA A – C , καθώς θα γίνει και επιλογή ποδοσφαιριστών από τα ηλικιακά γκρουπ 1999 – 1997 οι οποίοι θα απαρτίσουν την επίλεκτη ομάδα της EMPOLI HELLAS όπου θα μεταβούν τον Αύγουστο στην ΙΤΑΛΙΑ για 7 μέρες ώστε να λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά της EMPOLI FC. Παράλληλα θα επιλεγούν ποδοσφαιριστές όπου θα δοθούν υποτροφίες (διαμονή – διατροφή – εκπαίδευση) από όλες τις ηλικίες οι οποίοι θα στελεχώσουν την ακαδημία της EMPOLI FC στην Ελλάδα με σκοπό και στόχο να πάρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια σε ποδοσφαιρικό και μορφωτικό επίπεδο. Οι ποδοσφαιριστές που λάβουν μέρος στο TRIAL στις 14-16/04/2015 θα έχουν την χαρά να θαυμάσουν το Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας όπου για χρόνια είναι το μόνο πλήρες και μοντέρνο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα και θεωρείται ένα από καλύτερα στην Ευρώπη. Η δημιουργία αυτού του αθλητικού κέντρου ήταν μέρος του οράματος της οικογένειας Βαρδινογιάννη για την αναβάθμιση των υποδομών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι ανέσεις και το περιβάλλον του αθλητικού Κέντρου είναι υψηλού επιπέδου».

Πληροφορίες – Εγγραφές

EVENT: EMPOLI FC TRY OUT

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π.Α.Ο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14-15-16/4/2015

ΗΛΙΚΙΕΣ: 2006 – 1996

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 150€

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑΚO ΓΚΡΟΥΠ:

2006 – 2005: 16

2004 – 2003: 18

2002: 24

2001: 24

2000: 24

1998: 26

1997 – 1996: 26

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΕΩΣ 3/4/2015

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ: 2105200418, 6978737311 και  συμπλήρωση στοιχείων στο www.uktrialshellas.gr

TRIALS HELLAS
Σωκράτους 83 Αθήνα, 10432, Τηλ.: 2105200418.

Σχόλια