Τρεις νέοι παίκτες στον Ατρόμητο Κ17 – Οικογένεια ο Ατρόμητος – Κοντά στα παιδιά, Σπανός και Αποστόλου

Τρεις ποδοσφαιριστές απέκτησε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Ατρόμητος Κ17 εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Super League.

Συγκεκριμένα είναι οι:

Ορφέας Φραντζέσκος μέσος, γεννηθείς το 2000, ελεύθερος από Παναθηναϊκό.

Απόστολος Νικλητσώτης μέσος, γεννηθείς το 2001 από τη Δήμητρα Τρικάλων. Επιλέχθηκε μέσα από δοκιμαστικά τέστ.


Στέλιος Ευθυμιάδης, επιθετικός, γεννηθείς το 2000, από ΠΑΟΝΕ Επτάλοφου Κιλκίς. Επιλέχθηκε μέσα από δοκιμαστικά τεστ.

 

Οικογένεια ο Ατρόμητος – Κοντά στα παιδιά, Σπανός και Αποστόλου

Ο τρίτος στη σειρά νεαρός ποδοσφαιριστής, ο  Στέλιος Ευθυμιάδης στην πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα υπέστη (δυστυχώς) ρήξη χιαστών(!!) και αύριο θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με ευθύνη της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος από την πρώτη στιγμή μέσω του προέδρου της κ. Γιώργου Σπανού και του τεχνικού διευθυντή υποδομών Τόλη Αποστόλου χειρίστηκε με λεπτότητα το περιστατικό.

Αυτό φυσικά είναι αυτονόητο στον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Σπανός είναι πάντα κοντά στους ποδοσφαιριστές του και μέσω των συνεργατών του, έχει προάγει το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα του Περιστερίου.

Δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή να αναφερθούμε σε άλλους παράγοντες και στελέχη κάποιων άλλων ομάδων, που δεν έχουμε δει ανάλογες κινήσεις ενδιαφέροντος και ανθρωπιάς προς τους παίκτες τους.

Ωστόσο θέλουμε να αναφερθούμε τόσο στον Τόλη Αποστόλου, όσο και στους συνεργάτες του προπονητές των υποδομών στην ΠΑΕ, οι οποίοι έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που τους παρακολουθούμε δημοσιογραφικά, την ανθρωπιά που τους διακατέχει.

Σχόλια