Δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ισπανία – Αναχωρούν στις 7 Απριλίου!

Την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους, σε μεγάλες ισπανικές ομάδες, θα έχουν νεαροί επίλεκτοι ποδοσφαιριστές μέσω της Trials Hellas.

Η κορυφαία στο είδος της εταιρία, θα προωθήσει για δεύτερη φορά παίκτες στην Μαδρίτη, μετά το πρώτο επιτυχημένο ταξίδι που έγινε τον Ιανουάριο και από το οποίο αναδείχθηκαν 14 ποδοσφαιριστές (γενν. 2001-2005), που παρακολουθούνται πλέον από τους Ισπανούς.

Στη νέα αποστολή, που θα αναχωρήσει στις 7 Απριλίου για την πρωτεύουσα της Ισπανίας, θα μετέχουν παιδιά που είναι γεννημένα τα έτη από 1996 έως 2000 και τα οποία έχουν επιλεγεί από τα δοκιμαστικά της Trials Hellas σε όλη την Ελλάδα.

Η αποστολή θα διαμείνει σε πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις και για 5 ημέρες οι νεαροί ποδοσφαιριστές, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να αξιολογηθούν από προπονητές μεγάλων ισπανικών ομάδων, π.χ. Athletico Madrid, Getafe, Rayo Vallecano κ.α. και να παίξουν εναντίον των αντίστοιχων ηλικιακών τους γκρουπ, σε φιλικούς αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Trials Hellas:

Μετά το πρώτο επιτυχημένο ταξίδι της Trials Hellas στη Μαδρίτη της Ισπανίας, από το οποίο αναδείχθηκαν 14 ποδοσφαιριστές (2001-2005), που θα παρακολουθούνται πλέον από τους Ισπανούς συνεργάτες μας, η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως το Σάββατο 7/3 ταξιδεύει για την Μαδρίτη μια δεύτερη επίλεκτη ομάδα Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ηλικίας 2000-1996.

Σε διάστημα 5 ημερών τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν από τους προπονητές μεγάλων ισπανικών ομάδων, π.χ. Athletico Madrid, Getafe, Rayo Vallecano κ.α., καθώς επίσης να παίξουν εναντίον των αντίστοιχων ηλικιακών τους γκρουπ σε φιλικούς αγώνες.

Οι παίκτες μας θα διαμένουν σε πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ το ταξίδι τους θα ολοκληρωθεί με επίσκεψή τους στο Bernabeu Stadium της Real Madrid.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

www.uktrialshellas.gr

Σωκράτους 83 Αθήνα, 10432, Τηλ.: 2105200418

Σχόλια