Τρελάθηκαν οι νέοι σε μεγάλη ομάδα της Αθήνας – Πιο τρέλα όμως, έχουν οι πατεράδες τους

* Η γραμμή ζητάμε, ζητάμε, ζητάμε και δεν ανανεώνουμε καλά κρατεί…

* Η γραμμή έχουμε πρόταση, από άλλη μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και από καμιά 10αριά μεγάλες ευρωπαϊκές, προς ευρεία κατανάλωση…

* Ποιον κοροϊδεύετε? Μάλλον τον ίδιο σας τον εαυτό. Αντιγράφεται το τι κάνουν κάποιοι άλλοι? Απάντηση: Ναι έτσι λειτουργεί η Ελλάδα.

* Αντί κάποιοι να λένε ευχαριστώ που φορούν τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας, «βάζουν» τους πατεράδες τους να παίρνουν τηλέφωνο σε κάθε «γνωστό» δημοσιογραφικό γραφείο, για να ανεβάζουν μυθεύματα, κάθε λίγο και λιγάκι, για τον κανακάρη τους!

* Βέβαια υπάρχει και κάποιος πατέρας (και κάποιοι τελευταία τον αντιγράφουν), που εδώ και χρόνια «τρέχει» καλά την υπόθεση, γιατί έχει πολλούς γνωστούς, τόσο μέσα όσο και έξω. Μάλιστα μπόρεσε να διώξει από την ομάδα, όλους όσους θα μπορούσαν με τον α ή β τρόπο να εμποδίσουν την κατάληψη της θέσης, που πήρε απόφαση ότι θα παίζει ο γιος του. Και το κατάφερε!!!! Μπράβο τεράστιε, αν δεν ήσουν εσύ, ούτε έξω από το προπονητικό κέντρο δεν θα περνούσε ο γιος σου!!!

* Χάρη σου κάνουν να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας – Αντί να λες ευχαριστώ ζητάς κι άλλα λεφτά? Παίξε πρώτα, παίξε καλά και μετά ζήτα!!!

* Γελάει και ο κάθε πικραμένος με κάποια δημοσιεύματα!!!

* Θα επανέλθουμε….

Σχόλια