Τουρνουά υψηλού επιπέδου στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη (3-6 Ιαν 2017)

Με τη συμμετοχή τμημάτων υποδομής από τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Πλατανιάς, ΟΦΗ αλλά και δυνατές Ακαδημίες απ’ όλους τους νομούς της Κρήτης, διοργανώνεται από τις 3 έως τις 6 Ιανουαρίου στον Άγιο Νικόλαο, το 3ο Τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση για το παιδικό ποδόσφαιρο, μια από τις κορυφαίες που γίνονται στην Κρήτη, με συνδιοργανωτές τον ΑΟΑΝ και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ).

Το 3ο Τουρνουά θα γίνει σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες και σε τέσσερα γήπεδα στην ευρύτερη περιοχή (Αγ.Νικολάου, Κριτσάς, Ελούντας και Μπρόκου).

Μάλιστα οι αποστολές θα διαμένουν σε ξενοδοχεία στον Άγιο Νικόλαο, ενώ παράλληλα με τους αγώνες θα γίνουν και επιμορφωτικές ομιλίες. Την διοργανωτική ευθύνη έχει ο Κώστας Καραγιαννακίδης, ο οποίος πάντα ξεχωρίζει σε τέτοια τουρνουά.

Αναλυτικά οι συμμετοχές σε κάθε κατηγορία:

Ηλικίες 2002-03: Στον 1ο Όμιλο συμμετέχουν Λίντο, Ηρόδοτος, Ολυμπιακός Μαλεβιζίου, Ελπίδες και ΟΦΙ ενώ στον 2ο Όμιλο Πλατανιάς, Εργοτέλης, Λίντο, Αναγέννηση και ΑΟΑΝ. Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα Κριτσάς και Ελούντας (όμιλοι-κατάταξη) ενώ στο κεντρικό γήπεδο του Αγ.Νικολάου θα γίνουν οι τελικοί και θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Ηλικίες 2004-05: Στον 1ο Όμιλο συμμετέχουν Παναθηναϊκός, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Μινώταυρος και Ρέθυμνο FC ενώ στον 2ο Όμιλο ΟΦΗ, Λίντο, Ρέθυμνο FC, Eλπίδες και Κριτσά. Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα Κριτσάς και Ελούντας (όμιλοι-κατάταξη) ενώ στο κεντρικό γήπεδο του Αγ.Νικολάου θα γίνουν οι τελικοί και θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Ηλικίες 2006-07: Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα Αγ. Νικολάου (9Χ9) και συμμετέχουν οι Ακαδημίες Αναγέννηση, Ελπίδες, Εργοτέλης, ΟΦΗ (1ος Όμιλος), ΑΟΑΝ, Ηρόδοτος, ΑΕΚ, ΟΦΗ (2ος Όμιλος). Την Τρίτη 3/1 και την Τετάρτη 4/1 θα διεξαχθεί η φάση των ομίλων. Την Πέμπτη 5/1 θα γίνουν οι ημιτελικοί και την Παρασκευή 6/1 οι τελικοί και οι απονομές.

Ηλικίες 2008-09: Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο Μπρόκου (7Χ7) και συμμετέχουν οι Ακαδημίες Πύργος Κ.Χ., Κριτσά,ΑΟΑΝ, Μινώταυρος και ΟΦΙ.

Σχόλια