Τουρνουά ακαδημιών στις Πλάτρες στην Κύπρο

Διεξάγεται απο 29/09 μεχρι 01/10 το 1ο τουρνουά προετοιμασίας ακαδημιών στο αθλητικό κέντρο Πλατρών στην Κύπρο.

Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου να πλησιάζει, η «Φάρμα – Χρύση Μιχαήλ» και η ASC Sports Innovation διοργανώνουν το πρώτο τουρνουά προετοιμασίας ακαδημιών στις Πλάτρες.

Στο τουρνουά θα λάβει μέρος περιορισμένος αριθμός επίλεκτων ομάδων για παιδιά ηλικίας από 7 έως 11 χρόνων (πέντε ηλικιακές κατηγορίες). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο Πλατρών, στην Κύπρο, από το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου έως τη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, όταν θα γίνουν οι τελικοί.

Οι διοργανωτές προσφέρουν στους επίδοξους ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να ακολουθήσουν τα χνάρια μίας ανδρικής ομάδας, μεταβαίνοντας για ένα τουρνουά προετοιμασίας λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, σε ένα ορεινό θέρετρο με ιδανικές κλιματικές και άριστες γηπεδικές συνθήκες.

Παράλληλα με τις ποδοσφαιρικές ικανότητες, οι νεαροί άσοι θα μπορούν να αναπτύξουν αξίες όπως η ομαδικότητα, καθώς για ένα τριήμερο θα κοιμούνται, θα γευματίζουν και θα μετακινούνται ως μία επαγγελματική ομάδα.

Οι διοργανωτές προσφέρουν τη δυνατότητα διαμονής για ένα ή δύο βράδια στα ξενοδοχεία Pendeli, Forest Park και Troodos Hotel.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99388169 (Χάρης).

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

Σχόλια