Ξεκινά για άλλη μια χρονιά το Total Football Cup 2014!

Για έβδομη συνεχή χρονιά θα διοργανωθεί το ετήσιο τουρνουά Total Football Cup, που έγινε θεσμός και το οποίο σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή, θα αναδεικνύει τις ιδέες  αξίες και αρχές που διδάσκονται στις ακαδημίες, με ισχυρό και ανταγωνιστικό επίπεδο ταυτόχρονα για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την σχετική προκήρυξη:

Τουρνουά Ακαδημιών “TOTAL FOOTBALL CUP 2014”

Πρόσκληση Συμμετοχής

Θα ήταν τιμή μας να σας προσκαλέσουμε στο τουρνουά  TOTAL FOOTBALL CUP 2014 το οποίο διοργανώνεται για έβδομη συνεχή χρονιά από την TOTAL FOOTBALL .

Ο σκοπός  μας για έβδομη συνεχή χρονιά  είναι,  η οργάνωση ενός τουρνουά το οποίο να αναδεικνύει τις ιδέες  αξίες και αρχές που διδάσκονται στις ακαδημίες, με ισχυρό και ανταγωνιστικό επίπεδο ταυτόχρονα για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν.

Ένα τουρνουά το οποίο έγινε θεσμός. Με μεγάλη μας  χαρά, είδαμε τις τελευταίες περιόδους, να συμμετέχουν την κάθε χρονιά, περίπου 1500 παιδιά από 80 ομάδες.

Την φετινή περίοδο  το τουρνουά μας, αφορά ομίλους προχωρημένων και αρχαρίων.

Θα διεξαχθεί φέτος από τις 19 Οκτωβρίου 2013  έως και τα τέλη Μαΐου 2014.

Η διαμόρφωση των ομίλων θα γίνει  και με κριτήριο την έδρα του συλλόγου, ώστε να αποφευχθούν οι μεγάλες μετακινήσεις των ομάδων.

Μετά το τέλος των αγωνιστικών τον Μάιο, όλες οι ομάδες  των ομίλων βάση κατάταξης θα παίξουν σε κεντρικά γήπεδα της επιλογής των διοργανωτών, σε μορφή “διήμερου Knock-out τουρνουά”.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε  τον παρακάτω πίνακα για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΓΗΠΕΔΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙΠΑΙΚΤΕΣ

Stars                (Κ-7)

2007+

5×5

7 (ανά ομάδα)

Pre Juniors     (Κ-9)

2005+

5×5

6 (ανά ομάδα)

Juniors            (Κ-11)

2003+

8×8

8 (ανά ομάδα)

Προπαίδες     (Κ-13)

2001+

8×8

8 (ανά ομάδα)

Προπαίδες     (Κ-13)

2001+

11×11

Παίδες            (Κ-15)

1999+

11×11

Έφηβοι           (Κ-18)

1996+

11×11

ΟΜΑΔΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η καινοτομία μας την φετινή χρονιά για την τήρηση των συμμετοχών των παιδιών και τον γρήγορο και σχετικά εύκολο έλεγχο τους σε κάθε παιχνίδι είναι το ομαδικό δελτίο.

Θα το εκδώσουμε σαν διοργανωτές για κάθε τμήμα που αγωνίζεται στο τουρνουά μας. Πάνω σε αυτό θα υπάρχουν τα στοιχεία του κάθε αθλητή αλλά και η φωτογραφία του, αφού έχει ελεγχθεί από την γραμματεία μας το επίσημο έγγραφο που θα πιστοποιεί τα στοιχεία του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STARS

Κάθε εβδομάδα για όλη την χρονιά,  σε προκαθορισμένα γήπεδα θα διοργανώνονται αγώνες για την κατηγορία Stars (2007-2008).

Η συμμετοχή των ομάδων θα είναι δωρεάν και το πρόγραμμα των αγώνων αλλά και το γήπεδο θα ορίζεται από την διοργανώτρια αρχή.

ΠΑΡΟΧΕΣ TOTAL FOOTBALL ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Αναμνηστικά δώρα για τους προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν και τους υπεύθυνους των ομάδων.

Ομαδικό Δελτίο Aθλητών το οποίο εκδίδει η Γραμματεία μας για την πιστοποίηση  των στοιχείων τους  σε κάθε αγώνα.

Παροχή Γιατρού και Διαιτητή στους αγώνες.

Φύλλο αγώνα σε κάθε παιχνίδι.

Αποκλειστικό Site ενημέρωσης του τουρνουά (www.totalfootball.gr) με βαθμολογίες και στατιστικά των ομάδων.

Λίστα αναρτημένη στο site με τα συμμετέχοντα παιδιά ανά σύλλογο και κατηγορία.

Πίνακας κανονισμών τουρνουά σε κάθε γήπεδο που διεξάγονται οι αγώνες μας, για την καλύτερη ενημέρωση των γονέων.

Διοργάνωση τελετής λήξης.

Αναμνηστικά κύπελλα και μετάλλια σε πρώτους, δεύτερους και τρίτους και διπλώματα για τα παιδιά.

Ειδικές ατομικές βραβεύσεις,  καθώς και στο σωματείο που θα ξεχωρίσει, βραβείο συνολικής καλύτερης παρουσίας.

Παροχές σε παιδιά και γονείς από τους χορηγούς των εκδηλώσεων των τελικών αγώνων.

ALL STAR GAME στην τελετή λήξης του τουρνουά με την συμμετοχή επίλεκτων παιδιών από όλες τις ομάδες.

ALL STAR GAME Προπονητών – Διαιτητών – Ιατρών στην τελετή λήξης του τουρνουά.

ΠΑΡΤΙ  αμέσως μετά την τελετή λήξης,  για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά αλλά και τους γονείς τους, με πολλές εκπλήξεις όπως επίσημους προσκεκλημένους από τον χώρο του ποδοσφαίρου, παιδότοπο,  μουσική, και άλλα πολλά…

XΩΡΟΙ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε εβδομάδα εκτός των επίσημων αργιών και περιόδων  διακοπών, στις έδρες των ομάδων που συμμετέχουν και είναι γηπεδούχοι, κατά προτίμηση κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 έως και τις 14.00.

Στην αρχή του τουρνουά θα σας δωθεί το πλήρες  αγωνιστικό πρόγραμμα της χρονιάς.

Η συνάντηση των υπευθύνων από κάθε σχολή ποδοσφαίρου, όπου θα συγκροτηθούν οι όμιλοι με τις ομάδες και θα διευκρινιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του τρόπου διεξαγωγής του τουρνουά, θα γίνει την Δευτέρα 7/10 στο αθλητικό κέντρο Total Football στις 20.30 (Τζακιών 30, Παλλήνη).

Η ενημέρωση από την γραμματεία  για την βαθμολογία, το αγωνιστικό πρόγραμμα και τα νέα του τουρνουά,

θα γίνεται με  fax ή e-mail, κάθε Τρίτη και Τετάρτη αλλά και καθημερινά στο επίσημο site του τουρνουά, (http://www.totalfootball.gr).

Ο γιατρός και ο διαιτητής είναι ευθύνη της Total Football. Σε κάθε αγώνα ο διαιτητής θα έχει στην διάθεση του, φύλλο αγώνα από την γραμματεία, στο οποίο και  θα πιστοποιεί την τήρηση των κανονισμών συμμετοχής.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας γηπέδου από την ομάδα που είναι γηπεδούχος, υπάρχει η δυνατότητα οι αγώνες να γίνονται είτε στην έδρα του αντιπάλου , είτε στην έδρα του διοργανωτή.

Η κάθε σχολή θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει  για το κάθε παιδί και πριν τον πρώτο αγώνα  στην γραμματεία του τουρνουά ένα από τα παρακάτω, πιστοποιητικό γέννησης  με ταυτοπροσωπία,  επίσημο δελτίο ΕΠΣ, πρωτότυπο διαβατήριο (για αλλοδαπούς).

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Έτσι ο κάθε αθλητής που συμμετέχει στο τουρνουά θα αναγράφεται και θα απεικονίζεται στο ομαδικό δελτίο συμμετοχής που θα έχει εκδώσει η διοργανώτρια αρχή.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες, αλλά και οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα, 6932347858 (Λιούλιος Βασίλης) αλλά και στα γραφεία μας στο 210 6616987.

Σχόλια