Τον δύσκολο δρόμο… έχει επιλέξει η Κέρκυρα

Δεν είναι κρυφό πως η Κέρκυρα έχει σημαντικό άνοιγμα. Γι’ αυτό αποχώρησαν οι περισσότεροι παίκτες αυτό το καλοκαίρι επιλέγοντας τη νομική οδό.

Ποιος θα ήταν ο εύκολος δρόμος; Να γραφτούν όλα στο χιόνι και η ομάδα να ψάξει για διάφορα τρικ. Λύσεις υπάρχουν, άλλωστε, σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ωστόσο, προτιμήθηκε να γίνει κάτι άλλο. Σαφώς πιο δύσκολο και με ρίσκο για όλους τους εμπλεκόμενους. Να βρεθεί τρόπος ώστε να μη χάσουν τα χρήματά τους τα παιδιά που αγωνίστηκαν πέρυσι.

Βρέθηκε μία ομάδα ανθρώπων από την Αθήνα και την Κέρκυρα και αποφάσισαν να σώσουν το καράβι. «Το πρώτο μας μέλημα, είναι να πάρουν τα παιδιά τα λεφτά τους», έλεγε άνθρωπος της ΠΑΕ όλο το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και στελεχώθηκε ένα ρόστερ με ιδιαίτερα μικρό μπάτζετ, το μικρότερο ίσως στη Super League 2.

Μπορεί να επικρατεί μπάχαλο στα τηλεοπτικά, μπορεί άλλα να υπολόγιζαν οι ομάδες και άλλα να φαίνεται πως θα πάρουν, όμως, στο νησί είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν. Όσο για τις προσφυγές; «Υπάρχει λύση», είναι η ατάκα. Έχει κατατεθεί ήδη νέα πρόταση στους παίκτες για τα δεδουλευμένα τους. Η πλειοψηφία θα την αποδεχτεί. Και όσοι ακόμα το σκέφτονται, είναι εκείνοι που αξιώνουν μικροποσά.

Σχόλια