Ένας πιτσιρικάς, καλύτερος και από τον Μέσι [VIDEOS]

Ένα από τα κορυφαία ταλέντα που έχει βγάλει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια παγκόσμια θεωρείται ο Πιέτρο Τομασέλι.

Ο 9χρονος μικρός μάγος της μπάλας που ανήκει στη Ρόμα θεωρείται ότι διαθέτει ποιοτικότερη πάστα ποδοσφαιριστή από εκείνη που είχε σ’ ανάλογη ηλικία ακόμα και ο παίκτης που σύμφωνα με την γενικότερη ετυμηγορία αποτελεί το κορυφαίο μαργαριτάρι της μπάλας τη νέα χιλιετία. Ο Λιονέλ Μέσι.

Και υπάρχουν πολλές καταγραφές των …αποδείξεων τέτοιου είδους  υπέρτατης αξιολόγησης του μικρού Βέλγου που είναι προϊόν της μεγάλης ποδοσφαιρικής ακαδημίας  της Άντερλεχτ και πριν από αρκετούς μήνες η Ρόμα έκρινε σκόπιμο να επενδύσει στο τεράστιο ταλέντο του. Ο 9χρονος ήταν το “μήλον της έριδος” για τις Ρεάλ, Μίλαν και Μπαρτσελόνα, όμως τελικά κατέληξε στους “τζιαλορόσι”!

Ήδη τον ακολουθεί πλέον ο βαρύτατος τίτλος ο «επόμενος Τότι» αλλά όσο τον βλέπει κανείς μπορεί εύκολα να προβλέψει ότι αυτό το παιδί είναι πλασμένο για πιθανόν ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στη ζωή του και από τον παίκτη -σημαία των «τζαλορόσι».

Ο πιτσιρίκος κάνει ό,τι θέλει όχι μόνο παιδιά της ηλικίας του, αλλά και πολύ μεγαλύτερούς του. Το «μενού» του περιλαμβάνει από «ποδιές» μέχρι και πάσες- τούνελ! Απλά… απίστευτος!

Δείτε και κρίνεται από μόνοι σας, αν και φυσικά ουδείς δεν πρέπει να ξεχνά την αρχαιοελληνική συμβουλή “Μηδένα προ του τέλους μακάριζε”.

{youtube width=”615″ height=”400″}dnues_JZsCk#t=122{/youtube}

{youtube width=”615″ height=”400″}aw6y36SIFLw{/youtube}

Σχόλια