Το πρόγραμμα του Tryout Camp, της GPS SOUTH EAST EUROPE / Valencia CF, στην Αθήνα (15-17 Σεπ 2017)

Όπως μέσα από το Football-Academies.gr έχετε ενημερωθεί η Global Premier Soccer South East Europe, διοργανώνει Tryout Camp στην Αθήνα, στις 15-17 Σεπτεμβρίου 2017, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση προπονητών της Ακαδημίας της Valencia CF., για παίκτες και τερματοφύλακες γεννηθέντες από το 2000 έως το 2007.

Το πρώτο βήμα του προγράμματος Elite θα δοθεί στην Αθήνα 15 με 17 Σεπτεμβρίου με τη διοργάνωση ενός trial camp υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση προπονητών της Ακαδημίας της Βαλένθια

To camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Fous de Foot, Τριπτολέμου 42, στη Βάρη.

Υπεύθυνοι γι’ αυτό θα είναι ο κύριος Antonio Hernandez, Διευθυντής μεθοδολογίας της ακαδημίας της Βαλένθια, ο κύριος Antonio Navarro προπονητής της ακαδημίας της Βαλένθια και υπεύθυνος του προγράμματος Elite και οι κύριοι Rafael Fernandez, και Phil Mitchell προπονητές της GPS Spain / Valencia C.F. και GPS International, αντίστοιχα.

Σκοπός του Elite Program είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να διεκδικήσουν θέση, εάν επιλεχθούν, στην ακαδημία της Valencia C.F.  με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους.

Το πρόγραμμα

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του trial camp

Πληροφορίες

Τηλέφωνα: 6982971731, 00357 97845821

Ε-mail: info@gps-see.eu

Web page: http://www.gps-see.eu

Facebook: GPS SEE / Valencia CF

YouTube / Twitter / Instagram: GPS SEE / Valencia CF

 

Σχόλια