Το νέο πλάνο του ΠΑΟΚ, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές!

Μετά από αρκετό καιρό και από εκείνη την εκπληκτική κατάκτηση του νταμπλ, είχε να δώσει μεγάλη χαρά στους φιλάθλους του ο ΠΑΟΚ.Είχε πολύ μεγάλη ανάγκη αυτήν την νίκη απέναντι στην Μπεσίκτας και την πρόκριση τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και ψυχολογικούς λόγους.

Στην Τούμπα έχουν μπει σε μία διαφορετική φιλοσοφία και νοοτροπία θέλουν να αναπτύξουν ένα νέο πλάνο για την ομάδα και χρειαζόντουσαν μία επιτυχία ώστε να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να συνεχίσουν με μεγαλύτερη πυγμή και θάρρος αλλά και πίστη στον εαυτό τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Η απόδοση μάλιστα των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ανεβάζει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση στους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος, οι οποίοι θέλουν να εξελίξουν την ομάδα στηριζόμενοι κυρίως σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές τόσο από τις ακαδημίες τους όσο και από αλλού.

Ύστερα από πολλές ατυχείς επιλογές και μεγάλα οικονομικά ανοίγματα σε μεταγραφές χωρίς ουσία, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο και όταν ξεκινούσε την προσπάθεια όλοι μιλούσαν για τα παραδείγματα της Αταλάντα αλλά και παλαιότερα της Ντόρτμουντ.

Μία διαδικασία δύσκολη και επίπονη για αυτό και νίκες όπως αυτή απέναντι στην Μπεσίκτας είναι αναγκαίες ώστε να δώσουν ώθηση στους ανθρώπους του συλλόγου και να απομακρύνουν την οποία πίεση από τον κόσμο και την γκρίνια που έρχεται μετά από ατυχή αποτελέσματα.

Το σημαντικό λοιπόν, είναι για τον ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή να παραμείνει πιστός σε αυτή τη νέα του πολιτική και παρά τα εκατομμύρια που θα βάλει επιτέλους στα ταμεία του να προσπαθήσει να κάνει συγκροτημένες και συγκρατημένες επιλογές για το ρόστερ, ώστε να τον ενισχυθεί πραγματικά με καλούς παίκτες χωρίς όμως να ξεφύγει όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Αλλωστε η ομάδα έδειξε προχθές ότι αξίζει να χτίσει κάνεις πάνω της. Πρώτα από όλα λοιπόν πρέπει να πιστέψει ο ίδιος ο ΠΑΟΚ σε αυτό που κάνει και στο υλικό που διαθέτει και μάλλον αυτή η μεγάλη πρόκριση επί των Τούρκων, θα βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Οπως και να έχει το…σχέδιο του ΠΑΟΚ έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα είναι πολύ καλό και για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο να πετύχει.

Οι ασπρόμαυροι έχουν ήδη πολύ δυνατές ακαδημίες με πολλά ταλέντα και πλέον δίνουν ευκαιρία σε αυτά και αγωνιστικό χρόνο υψηλό επίπεδου. Εδώ βέβαια πρέπει να σημειωθεί η συμβολή του Αμπέλ Φερέιρα που δέχτηκε να προχωρήσει πάνω σε αυτό το πλάνο, ρίσκαρε την καριέρα του αλλά ως τώρα δείχνει να το…έχει με τις επιλογές των νεαρών παικτών.

Γίνεται αντιληπτό ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει σε Έλληνες νεαρούς παίκτες χρόνο συμμετοχής και θα τους εξελίξει ακόμη περισσότερο. Βλέπετε, δεν είναι μόνο ο Χρήστος Τζόλης και ο Μιχαηλίδης στο ρόστερ της ομάδας. Υπάρχουν και άλλοι. Οπως για παράδειγμα ο Κούτσιας, ο Μπαλογιάννης, ο Τσιγγάρας και άλλοι που περιμένουν την ευκαιρία τους και σύντομα Θα παρουσιαστούν και αυτοί στο φίλαθλο ελληνικό κοινό.

Από sportime.gr

Σχόλια