Τίτλοι τέλους για τον Δημήτρη Τριβιζαδάκη, με την Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την  ΠΑΕ Ολυμπιακός, του  Δημήτρη Τριβιζαδάκη, Προπονητή Φυσικής Κατάστασης και Λειτουργικής Διαχείρισης Τραυματισμών (PhD, MSc).

Ο έμπειρος γυμναστής ποδοσφαίρου, για προσωπικούς λόγους δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του στη νέα πρόταση που του έγινε και με ανακοίνωσή του, που απέστειλε στο football-academies.gr ευχαριστεί άπαντες στις υποδομές του Ολυμπιακού, για την εποικοδομητική τους συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Τριβιζαδάκη

«Τελειώνοντας μία εξαιρετικά εποικοδομητική συνεργασία με τις υποδομές της ΠΑΕ Ολυμπιακού θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το ανθρώπινο δυναμικό που πλαισίωσε την παρουσία μου στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους κ.κ. Αντώνη Πίκουλα-διευθυντή της ακαδημίας, Θεόδωρο Ελευθεριάδη-τεχνικό διευθυντή, καθώς και τους προπονητές Αντώνη Νικοπολίδη, Τάσο Πάντο, Αριέλ Ιμπαγάσα, Δημήτρη Μαυρογενίδη, Νίκο Τοπολιάτη, Άρη Κυριαζή, Μάνο Ασκούνη και Χρήστο Ρόγκα.

Θα ήθελα επίσης, να κάνω αναφορά  στους συναδέλφους προπονητές φυσικής κατάστασης, Αντώνη Τσικάκη, Μάνο Σμπώκο, Νίκο Κολοκυθά και Θανάση Ροσίδη, όπως και στους προπονητές τερματοφυλάκων Λουίτζι Τζενάμο, Νίκο Κατσικώστα, Δημήτρη Καλογεράκο και Κώστα Καρατασάκο. Ξεχωριστή αναφορά θα κάνω στον κ. Τάσο Λαζάρου, άμεσου συνεργάτη μου όλη την ποδοσφαιρική σαιζόν.

Όλοι οι παραπάνω συνετέλεσαν, ο καθένας με το δικό του ρόλο, στο να αποτελέσει η θητεία μου στον Ολυμπιακό μία σημαντική επαγγελματική εμπειρία.

Με τη λήξη του συμβολαίου μου και την αδυναμία μου να ανταποκριθώ για προσωπικούς λόγους στη νέα πρόταση που μου έγινε, δηλώνω πλουσιότερος σε επίπεδο τεχνογνωσίας, μέσω ερεθισμάτων που μόνο μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει.

ΤΡΙΒΙΖΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Προπονητής Φυσικής Κατάστασης
και Λειτουργικής Διαχείρισης Τραυματισμών PhD, MSc».

 

Σχόλια