Θέλει το 18χρονο Σουμαρέ η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να αποκτήσει το μέσο της Λιλ, Μπουμπακαρί Σουμαρέ, τον οποίο πολλοί παρομοιάζουν με τον Πολ Πογκμπά.

Την περίπτωση του 18χρονου μέσου της Λιλ, Μπουμπακαρί Σουμαρέ εξετάζουν στη Μαντσεστερ Σίτι.

Ο Γάλλος έχει ξεχωρίσει στην ομάδα της Βόρειας Γαλλίας και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη εφτά συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την αγγλική ”Daily Mail”, τον Σουμαρέ παρακολούθησε πρόσφατα από κοντά ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Σίτι, Μπράιαν Μάργουντ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εύρεση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Οι εντυπώσεις που αποκόμισε τον ώθησαν στο να βάλει στη λίστα του τον ποδοσφαιριστή της Λιλ.

Ενδιαφέρον για τον 18χρονο έχουν δείξει και οι Έβερτον και Λέστερ, με τον Γκουαρδιόλα να τον προορίζει για μελλοντικό αντικαταστάτη του Γιάγια Τουρέ. Η Λιλ κοστολογεί τον νεαρό στα 22.000.000 ευρώ.

Αρκετοί παρομοιάζουν τον μέσο της Λιλ με τον Πολ Πογκμπά, λόγω του ύψους του, της ικανότητας του με την μπάλα στα πόδια και των αθλητικών του προσόντων.

Ο Σουμαρέ γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1999, ενώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν. Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από τη Λιλ, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το 2020.

Σχόλια