Θέλει… restart μέσω Ολυμπιακού ο Ρέτσος

Κρούση προς την πλευρά του Ολυμπιακού για επιστροφή, έχει πραγματοποιήσει ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ωστόσο, η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή….

Την προοπτική να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και μέσω αυτού να πραγματοποιήσει ένα δυνατό restart στην καριέρα του επιθυμεί ο Παναγιώτης Ρέτσος, όπως υποστηρίζει η «Sportime» με σημερινό της ρεπορτάζ. 

Ο Έλληνας σέντερ μπακ, που μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και στα άκρα της αμυντικής γραμμής, είχε μία πολύ άτυχη σεζόν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ιδιαίτερα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Κάπως έτσι, άλλοι συμπαίκτες του έχουν προβάδισμα στις βασικές επιλογές του προπονητή τους, ενώ σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, υπάρχει σκέψη από τον γερμανικό σύλλογο να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό για τον νεαρό Έλληνα διεθνή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, έχουν αναπτυχθεί φήμες που θέλουν τον διεθνή άσο να έχει εκφράσει τις σκέψεις του, στους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων». Οι οποίοι φυσικά έχουν πάντα ανοικτή την πόρτα. Το θέμα μόνο απλό δεν είναι. Ειδικά από τη στιγμή που ανήκει σε γραφείο ατζέντηδων, το οποίο συνεργάζεται άμεσα με αυτό του Φάλι Ραμαντάνι.

Ο τελευταίος έχει διακόψει τις σχέσεις του με τους Πειραιώτες. Αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση για τον Παναγιώτη Ρέτσο θα ήταν ιδανική μια ενδεχόμενη επιστροφή ως δανεικός στον Ολυμπιακό.

Κάτι που θα ήθελαν και στη Λεβερκούζεν, για να μπορέσει να βρεθεί εκ νέου στους ρυθμούς του. Και να γυρίσει έτοιμος στη γερμανική ομάδα, να διεκδικήσει εκ νέου τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Τις τελευταίες μέρες ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται στη χώρα μας για καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον Ανδρούτσο.

Σχόλια