Θέλει να μείνει στο εξωτερικό ο Κατράνης

Παρά τη συμφωνία Αστέρα-Σεντ Ετιέν για τον δανεισμό του Αλέξανδρου Κατράνη ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είναι κοντά στο να συνεχίσει τη θητεία του σε ευρωπαϊκό σύλλογο καθώς θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό.

Δεν πρόκειται να προχωρήσει ο δανεισμός του Αλέξανδρου Κατράνη στον Αστέρα και παρά τη συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στην ομάδα της Αρκαδίας και την Σεντ Ετιέν.

Ο 20χρονος άσος από τη πρώτη στιγμή είχε ενημερώσει τις δυο πλευρές πως επιθυμία του ήταν να παραμείνει στο εξωτερικό και θα αναζητούσε αρχικά μια ομάδα στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του πριν απαντήσει στον Αστέρα.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr μάλιστα αναφέρουν πως ο Κατράνης είχε μια χρονική διορία για να απαντήσει στον Αστέρα και αυτή πέρασε με τον Έλληνα αριστεροπόδαρο αμυντικό να μην λέει τελικά το ναι θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί εκτός Ελλάδας.

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο διεθνής άσος έχει ήδη στα χέρια του τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και τις επόμενες μέρες θα πάρει την απόφαση του.

Σχόλια