Τέσσερις «μικρούς» πήρε ο Ελευθερόπουλος, στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της Κέρκυρας

Τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές τους Τρεπεκλή, Ζαϊμι, Μοτσοβίλα, Μίσκου, συμπεριέλαβε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στην 24άδα που αναχωρεί την Κυριακή (16/7), για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Κέρκυρας.  

Το πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε επιτυχώς, ώρα, πια, για το δεύτερο στη Βουλγαρία… Για το Τέτεβεν αναχωρεί την Κυριακή (16/7) η Κέρκυρα, όπου, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αλλά και οι τρεις πρώτοι φιλικοί αγώνες, με Απόλλωνα Σμύρνης, Ξάνθη και Πλατανιά.

Με τους Φαίακες, πλέον, μετά την έμφαση που δόθηκε, στο πρώτο στάδιο, σε φυσική κατάσταση- ενδυνάμωση κι εν δευτέροις, τακτική, να εντείνουν πια το έργο τους στο τακτικό κομμάτι, περνώντας σιγά- σιγά και σ’ ένα πρώιμο στάδιο μονταρίσματος.

Απ’ τις ειδήσεις που βγήκαν σχετικά με την αποστολή του Τέτεβεν, η ενσωμάτωση 4 «μικρών», από την Κ20, στους «εκλεκτούς» – αν και αρχικά, οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 2-3. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέλεξε, πλην του (επαγγελματία, από πέρσι) Δημήτρη Τρεπεκλή και τον Αλέξανδρο Ζαϊμι (παρών, εξ αρχής, στην προετοιμασία), αλλά και τους Μάρκο Μίσκου και Παναγιώτη Ματσοβίλα, οι οποίοι ενσωματώθηκαν λίγο αργότερα, καταθέτοντας θετικότατα δείγματα γραφής.

Εξέλιξη άκρως σημαντική σχετικά με τη «συνεργασία» α’ και β’ ομάδας, ενδεικτική, σε πρώτο χρόνο, της διάθεσης του τεχνικού τιμ για στήριξη της δουλειάς στις υποδομές, αλλά και αυξητική του κινήτρου (γενικότερα) των «μικρών» (προς «αποκατάσταση», εν μέρει, των δεδομένων, που είχε καταγραφεί σχετικά την περσινή περίοδο, όταν πρακτικά, η συνεργασία «μεγάλης» ομάδας και Νέων κινήθηκε σε εξαιρετικά «χαμηλό» επίπεδο).

Με πληροφορίες από corfusports.com

Σχόλια