Οι τέσσερις «μικροί» του Ολυμπιακού, που πηγαίνουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα

Όπως είχε αναφερθεί στην παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, πρόκειται να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα και τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία των «ερυθρόλευκων»!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «newsacademies.gr» αυτοί οι τέσσερις παίκτες των τμημάτων υποδομών είναι οι Άρντιτ Τόλι, Κωνσταντίνος Μεγαρίτης, Μάριος Βρουσάι και Παρασκευάς Ντουμάνης!

Οι δύο πρώτοι ήταν εκ των αρχηγών των πρωταθλητών Ελλάδας της Superleague K20 και βασικά μέλη των Νέων του Ολυμπιακού τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Άρντιτ Τόλι αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο όμως και ως δεξιός μπακ, ενώ είναι γεννημένος στις 12 Ιουλίου του 1997.

Ο Κωνσταντίνος Μεγαρίτης ήταν στους βασικούς παίκτες του Βασίλη Βούζα τα τελευταία δύο χρόνια στο τμήμα κάτω των 20 ετών και η θέση του είναι αμυντικό χαφ, ενώ έχει γεννηθεί στις 10 Ιανουαρίου 1997 και μαζί με τον Τόλι είναι οι… μεγάλοι της τετράδας.

Ο Μάριος Βρουσάι ήταν ο πιο αναμενόμενος ποδοσφαιριστής των Νέων ο οποίος θα ακολουθούσε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας! Ήταν πρώτος σκόρερ των Κ20 του Ολυμπιακού στη Superleague K20 και βασικό στέλεχος. Παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται ως εξτρέμ, συνήθως, κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» και του πρωταθλήματος της Superleague K20. Είναι γεννημένος στις 2 Ιουλίου 1997 και από την περασμένη σεζόν έχει κάνει αρκετές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αφού τον παρακολουθούσε στενά ο Πάουλο Μπέντο.

Η… έκπληξη της τετράδας είναι ο Παρασκευάς Ντουμάνης! Ο «βενιαμίν» της παρέας από την ακαδημία αγωνίζεται στην άμυνα και πέρσι έπαιζε με τους Κ17 στο πρωτάθλημα της Superleague K17 το οποίο επίσης κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Είναι γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου 2000 και θα είναι ο νεώτερος ποδοσφαιριστής της αποστολής των «ερυθρόλευκων»!

Από newsacademies.gr

Σχόλια