Τέσσερα νέα προπονητικά κέντρα για τον ΠΑΟΚ

Από το Κιλκίς μέχρι τη Σύρο και τη Μύκονο κι από τη Χαλκιδική μέχρι τη Χίο, ο ΠΑΟΚ επεκτείνει τα προπονητικά του κέντρα, φτάνοντάς τα στον αριθμό των 16.

Ως μήνας ξεκινημάτων, άλλωστε, ο Σεπτέμβριος ενδείκνυται για την πραγματοποίηση camp επιλογών ταλέντων, για την ανεύρεση των παιδιών που θα μαθαίνουν ποδόσφαιρο στα προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα. Τα camp αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2005 έως το 2008.

To Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, οι scouter των Τμημάτων Υποδομής βρέθηκαν στο Κιλκίς, στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς, για το δεύτερο camp επιλογής, προκειμένου  να στελεχωθεί το προπονητικό κέντρο της πόλης. Την Κυριακή 10.09 σειρά πήραν η Σύρος και η Μύκονος, όπου από το δεύτερο camp θα προκύψουν τα παιδιά που θα εκπαιδεύονται στο προπονητικό κέντρο των Κυκλάδων. Την ίδια μέρα scouter του ΠΑΟΚ ήταν και στη Λαμία, στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας FC Λαμίας.

Την Πέμπτη 14.09 camp θα γίνει στην Κατερίνη (Ακαδημία 2006), την Παρασκευή 15.09 στην Κοζάνη (ΠΑΟΚ Κοίλα Κοζάνης) και το Σάββατο 16.09 στη Χαλκιδική, θα διεξαχθεί το δεύτερο camp επιλογής για τη στελέχωση του προπονητικού κέντρου στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ΠΑΟΚ Ζωγράφου. Στις 17.09 σειρά παίρνουν το Διδυμότειχο, η Κομοτηνή και η Αλεξανδρούπολη.

Στην Αθήνα οι scouter του ΠΑΟΚ κατεβαίνουν στις 20.09, ενώ την ίδια μέρα θα έχει προγραμματιστεί και το δεύτερο camp επιλογής στη Χίο, όπου θα δημιουργηθεί νέο προπονητικό κέντρο.

Σχόλια