Τερματοφύλακας, στους αριστούχους της Ελλάδος [PHOTOS]

Ο 18χρονος Δημήτρης Βόσσος  από την Κυλλήνη, μαθητής του ΓΕΛ Λεχαινών, έχει μια σιγουριά στην φωνή, μιλά με αυτοπεποίθηση και σίγουρα δεν κρύβει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα αυτό.

«Ήταν απαιτητική χρονιά και πέτυχα το αποτέλεσμα με συστηματικό διάβασμα. Πρώτη μου επιλογή είναι η Νομική Αθηνών και σίγουρα είμαι μέσα. Οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τον αδελφό μου, τους καθηγητές μου για το αποτέλεσμα αυτό», δηλώνει ο Δημήτρης που μέχρι πρότινος ήταν το νούμερο 1, ο  τερματοφύλακας στον Ηλειακό Λεχαινών και από χθες ο νούμερο 1 στις πανελλαδικές…

Ο Δημήτρης τον τελευταίο χρόνο στερήθηκε ένα μεγάλο κομμάτι από την διασκέδασή του, γιατί είχε δώσει προτεραιότητα στο διάβασμα. Όμως δεν άφησε το ποδόσφαιρο.

«Αγωνιζόμουν τον τελευταίο χρόνο κανονικά από τη θέση του τερματοφύλακα και φυσικά συμμετείχα σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας μου» μας λέει και συνεχίζει: «Για να πετύχεις πρέπει να έχεις πίστη στον εαυτό σου, να έχεις στήριξη από τους γονείς σου, να έχεις καλούς καθηγητές, να κάνεις μεθοδικό διάβασμα και  να στερηθείς κάποια πράγματα».

Ο Δημήτρης Βόσσος έχει έναν αδελφό, τον Λάμπρο 16 ετών, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να τον συγχαρεί μόλις έγινε γνωστή η μεγάλη επιτυχία του. Ο πατέρας του Δημήτρη, ο κ. Γιώργος είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στην Κυλλήνη και φυσικά όλη τη μέρα χθες μαζί με την σύζυγό του Σταματία,  δεχόνταν συγκινημένος τα συγχαρητήρια από φίλους και συγγενείς.

Από sdna.gr

Σχόλια