Τεράστιο το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών, για το «Training & Tryout Camp – Scouting & Evaluation – Athens 27-30 December 2018» της Sports Exelixis

Τεράστια είναι η ανταπόκριση, για το κορυφαίο Χριστουγεννιάτικο event στην Αθήνα.

Το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στο «Training & Tryout Camp – Scouting & Evaluation – Athens 27-30 December 2018», για αξιολόγηση, βελτίωση, αλλά και προώθηση ποδοσφαιριστών σε Ελλάδα και Ευρώπη, για ποδοσφαιριστές ηλικίας από 6 έως 20 ετών, που διοργανώνει η εταιρία Sports Exelixis, είναι πέρα από τα συνηθισμένα.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ’ Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης (κλικ εδώ για τον χάρτη), από την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018.

Oι πιο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, θα  έχουν την ευκαιρία, κάποιοι να επιλεγούν από Ελληνικές ομάδες, και κάποιοι να επιλεγούν και να ταξιδέψουν σε Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Πορτογαλία, για να ζήσουν το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο, όπου σε ένα αμιγώς  ποδοσφαιρικό περιβάλλον παρέα με παιδιά από άλλες χώρες, θα προπονηθούν, θα αγωνιστούν και θα πλησιάσουν περισσότερο τους στόχους τους.

Στο Χριστουγενιάτικο «Training & Tryout Camp – Scouting & Evaluation», θα βρεθούν για να τσεκάρουν τους νεαρούς παίκτες, Προπονητές ομάδων, σκάουτερς ομάδων, μάνατζερς (player’s agent), αλλά επίσης θα είναι στη διάθεσή τους, για να τους οδηγήσουν  στον επόμενο σταθμό και αθλητικοί ψυχολόγοι, αθλητικοί διαιτολόγοι, εργοφυσιολόγοι, αθλίατροι, ποδολόγοι και φυσικοθεραπευτές.

Η διοργανώτρια εταιρία, έκανε γνωστό ότι, οι θέσεις ανά ηλικιακή κατηγορία, μειώνονται και όσοι θέλουν να μην χάσουν το μοναδικό για την Ελλάδα Training & Tryout Camp, θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή. Η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την εγγραφή (κλικ εδώ για την εγγραφή) και την  κατάθεση της προκαταβολής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, για το ««Training & Tryout Camp – Scouting & Evaluation – Athens 27-30 December 2018» της Sports Exelixis» κάντε κλικ ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Κάνε την εγγραφή σου ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Office Headquarters: Leoforos Panagi Tsaldari 79, Peristeri, Athens, Greece, 12134
Tel.: 0030 210 57 210 59  Από 13:00 έως 21:00 τις καθημερινές (εσωτ. Γραμματεία).
Mob.
: 0030 697 03 34 111 Από 09:00 έως 23:00 καθημερινές και αργίες
Facebook: Sports Exelixis
Instagram
: sportsexelixis
Twitter
: SportsExelixis
E-mail
: info@sportsexelixis.gr | sportsexelixis@gmail.com 
Website
: www.sportsexelixis.gr | www.sportsexelixis.com
Viber
, WhatsApp: 0030 6970334111
Skype
: Sports Exelixis

Γιάννης Βαλμάς για το Football-Academies.gr

Σχόλια