Τέλος ο Βούζας από την Κ20 του Ολυμπιακού

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης που επιχειρείται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Βούζας δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Κ-20.

Το τέλος της φετινής σεζόν βρίσκει τον Ολυμπιακό να επιχειρεί αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από την πρώτη ομάδα και φτάνοντας στα τμήματα υποδομής.

Μετά λοιπόν τον Κυριάκο Καραταΐδη (διευθυντής Ακαδημίας) και ο Βασίλης Βούζας αποτελεί παρελθόν για τους Πειραιώτες, αφού δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων.

Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε το 2014 και είχε ισάριθμες κατακτήσεις του πρωταθλήματος τις τρεις πρώτες σεζόν, μέχρι να πάρει φέτος τα σκήπτρα ο ΠΑΟΚ.

Ο Βασίλης Βούζας έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 117 παιχνίδια πρωταθλήματος, με απολογισμό 94 νίκες, 15 ισοπαλίες και 8 ήττες. Οδήγησε τους “ερυθρόλευκους” και σε 17 αναμετρήσεις επιπέδου UEFA Youth League. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πάντως να προταθεί στον Έλληνα τεχνικό ένας διαφορετικός ρόλος στην Ακαδημία των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση προπονητή για την Κ-20 και ενδέχεται ο αντικαταστάτης του Βασίλη Βούζα να προκύψει από το εξωτερικό.

Σχόλια