Τέλος ο Ρότσα από τον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλυσε τη συνεργασία με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα ο οποίος το τελευταίο διάστημα ήταν μέλος του τμήματος scouting του τριφυλλιού.

Πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν είχε γίνει γνωστό πως πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ήταν να ολοκληρωθεί η συνεργασία της πράσινης ΠΑΕ με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα αλλά μέχρι και σήμερα δεν είχε γίνει η παραμικρή κίνηση. Όχι επειδή δεν υπήρχε ικανοποίηση και συνεργασία με τον Αργεντινό πρώην προπονητή και άσο του τριφυλλιού αλλά διότι δεν “χωρούσε” στο διαθέσιμο μπάτζετ της ομάδας. Αυτή τουλάχιστον ήταν η δικαιολογία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Την Τρίτη (25/7) όμως το τριφύλλι έκανε γνωστό πως χώρισαν οι δρόμοι των δυο πλευρών και ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον άνθρωπο που πρόσφερε τα μέγιστα ως παίκτης, προπονητής ακαδημιών και προπονητής της πρώτης ομάδας. Μάλιστα η ανακοίνωση αναφέρει πως ναι μεν χώρισαν οι επαγγελματικοί δρόμοι των δυο πλευρών αλλά ποτέ δεν θα χωρίσει η σχέση ζωής που του συνδέει και σημειώνει ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν και πάλι.

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Χουάν Ρότσα. Ολοκλήρωση που αφορά καθαρό το επαγγελματικό κομμάτι, μια και η σχέση του Παναθηναϊκού με τον Χουάν είναι σχέση ζωής σφυρηλατημένη με θριάμβους, χαρές, λύπες και δεν τελειώνει ποτέ.

Ο Χουάν Ρότσα υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας του Παναθηναϊκού στην ιδιαίτερα σημαντική δεκαετία του ’80. Το «10» το καλό με το «μαγικό» αριστερό πόδι, έπαιξε για μια δεκαετία με το τριφύλλι στο στήθος προτού κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Επί σειρά ετών διατέλεσε προπονητής στις ομάδες της ακαδημίας προτού αναλάβει τη θέση πρώτου προπονητή. Κατέγραψε τρεις θητείες ως πρώτος προπονητής και σε 97 αγώνες πέτυχε 70 νίκες, όντας από τους κορυφαίους σε επιτυχίες τεχνικούς στην ιστορία του συλλόγου. Στην πορεία των ετών ο Χουάν υπήρξε επί σειρά ετών προπονητής στην Κ-20, συντονιστής της ακαδημίας και σκάουτερ της πρώτης ομάδας.

Ο Χουάν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά του. Η Ιστορία «δείχνει» ότι στο μέλλον στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε».

πηγή: sport24.gr – Πέτρος Παπαμακάριος

Σχόλια