Τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 16χρονου Νίκου Μπότη στην Ίντερ

Ο 16χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Νίκος Μπότης, ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ, με τη μεταγραφή του να φτάνει στα 600.000 ευρώ

Τυπικές λεπτομέρειες, όπως όλα δείχνουν, απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 16χρονου τερματοφύλακα της Κ17 του ΠΑΟΚ, Νίκου Μπότη, στην Ίντερ.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η ιταλική ιστοσελίδα fcinternews.it σε δημοσίευμά της την Πέμπτη (9/7), στο οποίο μάλιστα δίνει πολλές σημαντικές λεπτομέρειες για τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο εκπρόσωπος του νεαρού τερματοφύλακα είναι ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο για τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Όπως αναφέρει το ιταλικό ΜΜΕ, ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ για τη μεταγραφή του Νίκου Μπότη, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Primavera της Ίντερ, δηλαδή την ομάδα νέων των “νεραντζούρι”.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται επίσης ότι η Ίντερ δεν ήταν η μόνη ομάδα από την Ιταλία, που έδειξε ενδιαφέρον για τον Μπότη. Με την περίπτωσή του ασχολήθηκαν τόσο η Γιουβέντους, όσο και η Μίλαν, με την Ίντερ τελικά να κερδίζει τη μάχη κάνοντας δικό της  για τα επόμενα τρία χρόνια τον 16χρονο τερματοφύλακα.

Σχόλια