Τελειώνει η μεταγραφή του 19χρονου Κωστή στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον μια ανάσα από την απόκτηση του 19χρονου Κύπριου, Ιωάννη Κωστή, κάτι που επιβεβαίωσε και η Νέα Σαλαμίνα.

Η Κυπριακή ομάδα επιβεβαίωσε το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση.

Σύμφωνα με το Sportime, η πρόταση έχει να κάνει με ποσό 400.000 ευρώ για την αγορά του διεθνή άσου. Ποσό που θα πληρωθεί σε βάθος ενός έτους. Επίσης στο συμβόλαιο θα μπουν και μπόνους μελλοντικών συμμετοχών του Κωστή στην πρώτη ομάδα.

Παράλληλα οι Πειραιώτες φέρεται να δίνουν ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 15% αν και κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για 20%.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μιλώντας σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό επιβεβαίωσε πως οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

«Για να είμαστε ειλικρινής, ήμουν βέβαιος πως την επόμενη σεζόν ο Κωστή δεν θα αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα. Είναι τεράστιο ταλέντο και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ένας 19χρονος που αγωνίζεται με εμπειρία 30χρονου», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Έχουμε μια βελτιωμένη πρόταση στα χέρια μας, θα δούμε. Υπάρχει μια πολύ καλή βάση. Η προηγούμενη συμφωνία χάλασε στις λεπτομέρειες. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Θα διαπραγματευτούμε και τα δικά μας συμφέροντα και θα πάρουμε την τελική απόφαση.

Όσο αφορά τον ποδοσφαιριστή μας, το αξίζει, δεν θα του στερήσουμε τα όνειρα του πάντα όμως προστατεύοντας τα δεδομένα της ομάδας».

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κωστή για συμβόλαιο 5 ετών. Ο διεθνής μέσος είχε ταξιδέψει με τον μάνατζερ του στην Ελλάδα, στα μέσα Αυγούστου, και είχαν δώσει τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους». Αλλά απέμενε το ναι της Νέας Σαλαμίνας.

Κάποια στιγμή το θέμα στράβωσε πολύ. Ο Ολυμπιακός καταφέρθηκε εναντίον μέλος της διοίκησης και υπεύθυνου για μεταγραφικά ζητήματα. Πως είχε προσωπικές επιδιώξεις στην μεταγραφή. Και γι’ αυτό χάλασε.

Όλα αυτά, ωστόσο, ανήκουν στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με τη Νέα Σαλαμίνα. Η νέα πρόταση θεωρείται πολύ καλή από την κυπριακή ομάδα και αναμένεται Δ.Σ. για να συζητηθεί και επικυρωθεί.

Κάτι που θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που συζητούν οι δύο σύλλογοι.

Σχόλια