Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, ο Βαγγέλης Σάμιος

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Σάμιο, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ, ανακοίνωσε η ομάδα της Κύπρου.

Ο Βαγγέλης Σάμιος αγωνίστηκε ως επαγγελματίας, σε Παναθηναϊκό, Αιγάλεω και Ατρόμητο, ενώ θήτευσε για 3 χρόνια στην Ακαδημία του Ατρόμητου και 10 χρόνια στην Ακαδημία του τριφυλλιού, με εξαίρετο έργο.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ευάγγελο Σάμιο. Η συνεργασία είναι διάρκειας ενός έτους.

Ο κ. Σάμιος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Elite Youth A.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε ως επαγγελματίας, σε Παναθηναϊκό, Αιγάλεω και Ατρόμητο, συνολικά 13 χρόνια.

Ξεκίνησε την προπονητική και τεχνική του καριέρα από την ακαδημία Juan Ramón Rocha. Θήτευσε συνολικά για 3 χρόνια στην Ακαδημία του Ατρόμητου και 10 χρόνια στην Ακαδημία Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα από το 2007 έως και το 2017.

Ο κ. Σάμιος αναλαμβάνει ένα ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο για το μέλλον της ομάδας μας. Του ευχόμαστε να έχει παραγωγική δουλειά».

Σχόλια