Ανίχνευση – επιλογή ταλέντων, μέσω συνεργασίας TEΦAA και Α.Ο. Τρίκαλα

Το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων σε συνεργασία με τον ΑΟ Τρίκαλα δίνουν την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους.

-Όσα Σωματεία έχουν στη δύναμή τους ποδοσφαιριστές που κατά τη γνώμη των υπευθύνων  (προπονητών, παραγόντων), μπορούν να στελεχώσουν τον Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ, ή άλλες  επαγγελματικές ομάδες, να προσέλθουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  και ΩΡΑ 15.00  στις εγκαταστάσεις του  ΤΕΦΑΑ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ  για την πρώτη  προπόνηση.

-Σε κάθε γωνιά του πλανήτη οι προπονήσεις αυτές  χτίζουν  το μέλλον του ποδοσφαίρου.

-Μέσα από την  προπόνηση (ανίχνευση – επιλογή  ταλέντων), δίνεται η δυνατότητα  στους μικρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να   αναδείξουν  το ταλέντο τους (τις ατομικές και ομαδικές δεξιότητες των).

-Όλοι οι αστέρες της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής  σκηνής έχουν αναδειχθεί, επιλεγεί  και προωθηθεί, μέσα από αυτή την διαδικασία και την σωστή καθοδήγησή  των  εξειδικευμένων  προπονητών.

-Το γνωμικό ότι οι ισχυρές ποδοσφαιρικές ομάδες, σε εθνικό – επαγγελματικό και ερασιτεχνικό  επίπεδο «δεν  αγοράζονται αλλά  χτίζονται» πρέπει να μας βρίσκει σύμφωνους, ως προς την υιοθέτηση της διεξαγωγής  των ειδικών προπονήσεων.

Ο Dr. Φαμίσης  Κων/νος, Επίκουρος Καθηγητής, διδάσκων στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων στο γνωστικό αντικείμενο  «προπονητική ποδοσφαίρου»,  ο  κ.  Φίκας  Γιώργος, Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδος  του  ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα και τα μέλη του Δ.Σ. συμφώνησαν τα παρακάτω:

Κάθε Τετάρτη απόγευμα να συμμετέχει  η  Νεανική ποδοσφαιρική  ομάδα του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ,  με  τους    επίλεκτους   ποδοσφαιριστές  του Νομού  Τρικάλων, (Νέων  κάτω  τον  είκοσι  ετών),  στις προπονήσεις  που θα γίνονται  στις  εγκαταστάσεις (στα 4 νέα γήπεδα )  του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.

1) Το όλο πρόγραμμα θα  είναι υπό την καθοδήγηση και επιστημονική επιμέλεια των  φοιτητών   της Δευτερεύουσας  Ειδικότητας  ποδοσφαίρου  του Γ΄ Έτους  στα πλαίσια των υποχρεώσεων των, για το  μάθημα της πρακτικής άσκησης της  ποδοσφαίρισης και

2) Οι   προπονητές  του Α.Ο. Τρίκαλα   θα  έχουν ως στόχο  την  ανίχνευση ταλέντων και την  προώθηση αυτών,  στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Σχόλια