Η μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού στο ποδόσφαιρο, στην Target Sport [VIDEO]

Την ευκαιρία να δούμε πως εξελίσσεται  η προπόνηση των ποδοσφαιριστών στην Target Sport, κατά τη μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού είχαμε το Σάββατο το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και το μεσοδιάστημα από τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου έως το ξεκίνημα της νέας χρονιάς είναι ένας κενός χρόνος για τους ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών.

Είναι η μεταβατική περίοδος στην οποία ένας αθλητής που θέλει να πρωταγωνιστήσει, δουλεύεται, σε τομείς που δεν μπορεί να εκπαιδευτεί κατά την αγωνιστική περίοδο και το οποίο είναι αναγκαίο να κάνει, όπως  επισημαίνουν οι περισσότεροι επιστήμονες του αθλητισμού.

Αυτό εδώ και χρόνια, κάνει πράξη και η Target Sport, στην οποία επικεφαλής είναι ο γνωστός ατζέντης κ. Χρήστος Γάτσης. Οι ποδοσφαιριστές  του εκπροσωπεί ο πολύ καλός μάνατζερ, αλλά και άλλοι οι οποίοι εγγράφονται στο πρόγραμμα, εκπαιδεύονται επιστημονικά και εντατικά από έμπειρους προπονητές, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το Σάββατο το μεσημέρι, βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις του «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ TARGET SPORT CLUB» που βρίσκονται εντός του κλειστού ολυμπιακού κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα άρτιο προπονητήριο μαχητικών αθλημάτων με έμφαση στην πυγμαχία, αλλά και πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών και των καλαθοσφαιριστών.

Εκεί συναντήσαμε, ένα από τα γκρουπ ποδοσφαιριστών, που γυμνάζονται την περίοδο του καλοκαιριού και οκτώ από τα παιδιά μίλησαν στην κάμερα του Football-Academies.gr και στον Γιάννη Βαλμά. Δείτε τι είπαν:

{youtube}yoRFamIRke8{/youtube}

https://www.youtube.com/watch?v=yoRFamIRke8

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα:

210 32 44 313 (10:00-18:00)

210 68 21 291 (17:00-23:00)

694 468 4747 / 694 823 9824

Email: vizantinos@target-sport.gr

Facaebook: Vizantinos Target Sport Club

Website: target-sport.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προπονήσεων του «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ TARGET SPORT CLUB»

(Για να δείτε μεγαλύτερο το πρόγραμμα κάντε κλικ πάνω σε αυτό)

b_280_280_16777215_0___images_stories1_15-kalokairi_vizantinos-programma.jpg

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια