Δύο ταλεντάκια Κύπριοι, στην Κ15 και Κ14 του Παναθηναϊκού!

Δύο νεαρούς Κύπριους ταλαντούχους  ποδοσφαιριστές, πρόσθεσε στο ρόστερ των τμημάτων της ακαδημίας του ο Παναθηναϊκός.

Πρόκειται τον Μιχαλάκη Χριστοδούλου γεννηθέντα το 2000 και τον Ντανιέλο Παρούτη γεννηθέντα το 2001, οι οποίοι μετακόμισαν στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Οι δύο πιτσιρικάδες είναι προϊόν της ακαδημίας του Νίκι Παπαβασιλείου στην Κύπρο την «ΝΙΚΚΙ FOOTBALL ACADEMY», αλλά και της «Coerver Coaching Cyprus».

Ο Χριστοδούλου θα αγωνίζεται στην ομάδα Κ15 των πρασίνων στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League, ενώ ο Παρούτης στην ομάδα Κ14 του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι δύο παιδιά της ακαδημίας μας, ο Μιχαλάκης Χριστοδούλου του 2000 και ο Ντανιέλλος Παρούτης, του 2001 μεταβαίνουν στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και από αύριο γίνονται και επίσημα μέλη της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Τα δύο παιδιά εδώ και τρία χρόνια είχαν μπει στο σύστημα παρακολούθησης της Αθηναϊκής ομάδας και συμμετείχαν σε πολλά τουρνουά με μεγάλη επιτυχία.

Στην τελευταία τους επίσκεψη είχαν παρακολουθηθεί και βαθμολογηθεί απ’ όλους τους scoutters αλλά και όλους τους προπονητές του Παναθηναϊκού οι οποίοι ομόφωνα εισηγήθηκαν την απόκτηση τους.

Η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά των παιδιών αλλά και η σωστή και μεθοδική δουλειά από τους προπονητές της ακαδημίας μας, έδωσαν στα παιδιά την ευκαιρία του Παναθηναϊκού, αλλά και την δυνατότητα να πάνε πιο πέρα. 

Η ακαδημία μας εύχεται ότι καλύτερο στους Ντανιέλλο και Μιχάλη, αλλά θα πρέπει να εκφράσουμε πολλές ευχαριστίες στους γονείς τους για την προσπάθεια, την υπομονή αλλά και την πίστη τους σε εμάς από την αρχή μέχρι τώρα.

Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους νέους συνεργάτες μας που χάρη και σε αυτούς το όνειρο των παιδιών έγινε πραγματικότητα».

Σχόλια