Εντοπίστηκαν 10 ταλεντάκια στο διήμερο αξιολόγησης παικτών, των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού!

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το διήμερο αξιολόγησης των παικτών από τις Σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, που πραγματοποιήθηκε στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Οι μικροί αθλητές γεννηθέντες το 2000 και το 2001, των Σχολών Ποδοσφαίρου του του Τριφυλλιού μαζεύτηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και πραγματοποίησαν τις προπονήσεις τους, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους και το βλέμμα του προπονητικού επιτελείου της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Τη διοργάνωση έκλεισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και διευθύνων σύμβουλος των ΣΠΠ, Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο “αγριόγατος” ευχαρίστησε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την παρουσία τους και τους μίλησε για την ευκαιρία που έχουν και τη δυνατότητα που τους παρέχεται, ενώ σε όλους τους αθλητές μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα.

Εκτός από τον Κωνσταντίνου, παρόντες ήταν ο πρόεδρος των ΣΠΠ, Γιώργος Καπουράνης, οι σκάουτερ Δημήτρης Μάρκος, Κώστας Μάρκου, Ανδρέας Λαγωνικάκης, Θανάσης Κολλιτσιδάκης, Νίκος Σίμος, οι προπονητές Κώστας Ταράσης, Βαγγέλης Σάμιος, Σπύρος Μαραγκός κ.α.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 60 ποδοσφαιριστές από διάφορες Σχολές του Τριφυλλιού (Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Βέροια, Ηράκλειο κλπ.).

Μετά την αξιολόγηση, εντοπίστηκαν περίπου 10 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν και θα συνεχίσουν να τσεκάρονται από τους προπονητές των ακαδημιών κατά την διάρκεια της σεζόν.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι τους επόμενους μήνες να υπάρξουν και άλλες ανάλογες διοργανώσεις σε διαφορετικές ηλικίες, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος των ΣΠΠ, Γιώργος Καπουράνης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σε υψηλό επίπεδο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αγωνιστικής αξιολόγησηςπερίπου 70 αθλητών της ηλικιακής κατηγορίας των Παίδων που ανήκουν στις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού με στόχο την ανίχνευση νέων ταλέντων.

Στην ιστορική έδρα της Λεωφόρου, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μικροί ποδοσφαιριστές από περίπου 25 περιοχές όλης της χώρας όπως το Αίγιο, τα Ιωάννινα, την Κεφαλονιά, τη Λαμία, την Πρέβεζα, τα Χανιά, την Χαλκίδα και διάφορες περιοχές της Αττικής όπως τα Σεπόλια και ο Υμηττός, υπό το βλέμμα των προπονητών Κώστα Ταράση, Σπύρου Μαραγκού, Μανώλη Παπαδάκη, Βαγγέλη Σάμιου, Άρη Κυριαζή, Παναγιώτη Μπαρτζώκα καιΓιώργου Σίμου.

Μαζί τους στη Λεωφόρο βρέθηκαν οι σκάουτερ του Τριφυλλιού Δημήτρης Μάρκος, Κώστας Μπατσινίλας, Ανδρέας Λαγωνικάκης, Γιώργος Καφές και στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Τις προσεχείς ημέρες με επικεφαλής τον Γ. Καπουράνη, οι υπεύθυνοι προπονητές θα επιλέξουν τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα κληθούν για μία τελική προπόνηση και θα ενταχθούν άμεσα στην πράσινη Ακαδημία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το επόμενο Skills Tournament των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού θα γίνει στις αρχές του νέου έτους και θα αφορά τους γεννηθέντες ποδοσφαιριστές του 2002.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες για τη βοήθεια και τη συμμετοχή, καθώς επίσης και τις εταιρείες adidas, 3Ε και Ευρωπαϊκή Πίστη που στηρίζουν τους νέους αθλητές των Σχολών και το έργο του Συλλόγου μας»

Σχόλια