Ταλέντα στην Κύπρο ψάχνει ο Ολυμπιακός

ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 23-25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΛΕΜΕΣΟ, ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑ

Πιστός στην παράδοση μιας πεντηκονταετίας που τον θέλει να τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στην Κυπριακή ποδοσφαιρική αγορά, ο Ολυμπιακός Πειραιώς αναζητεί στην Κύπρου τα νέα ερυθρόλευκα αστέρια. Για το σκοπό αυτό το τετραήμερο 23-26 Μαρτίου θα βρεθούν στην Κύπρο ο γενικός διευθυντής ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γρηγόρης Γεωργάτος, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Θεόδωρο Ελευθεριάδη και τον υπεύθυνο οργανωτικό Βασίλη Νάνο.

Μεταξύ 23-24 Μαρτίου θα γίνουν δοκιμαστικά σε Λεμεσό και Πάφο για παιδιά 11 έως 16 χρόνων, ενώ όσα παιδιά επιλεγούν θα αγωνιστούν σε  φιλικά παιχνίδια στις 25 Μαρτίου με τις επίλεκτες ομάδες του Ολυμπιακού Πειραιώς (εναντίον των Cyprus Elite Players), στο PASCAL English School στη Λάρνακα.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα, ανά επαρχία: Αμμόχωστος (99426644, 99596166), Λευκωσία (99542994), Λάρνακα (99637865), Λεμεσός (99667951) και Πάφος (99655623). Το κόστος συμμετοχής είναι €20 για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακούς Πειραιώς και €30 για ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στην ακαδημία.

Όλοι ευπρόσδεκτοι
«Πέρα από τα παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς, στα δοκιμαστικά μπορούν να λάβουν μέρος όσα παιδιά ενδιαφέρονται, ανεξαρτήτως ομάδας που αγωνίζονται» εξηγεί ο Χρίστος Κωνσταντίνου της SoccerWorldCyprus, αντιπροσώπου του Ολυμπιακού στην Κύπρο.

Μέσα από αυτά τα δοκιμαστικά ένα παιδί, αναλόγως και της ηλικίας, μπορεί είτε να πάρει πρόσκληση για να μετακομίσει στο Ρέντη και να ενταχθεί αμέσως στις αγωνιστικές ομάδες ή να τεθεί υπό παρακολούθηση και να περνάει από δοκιμαστικά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην Ελλάδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

«Σημαντική εμπειρία»
«Ακόμα και εάν ένα παιδί δεν επιλεγεί, είναι σημαντική η εμπειρία  αφού τα δοκιμαστικά θα γίνουν υπό τις οδηγίες των ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Άλλωστε είναι γνωστό πόσο πολύ προσέχουν τις ακαδημίες τους οι ερυθρόλευκοι, κάτι που φαίνεται από τους πολλούς Έλληνες που προωθούνται στην ανδρική ομάδα αλλά και από την πορεία της ομάδας Νέων μέχρι τους ‘16’ του UEFA Youth League» εξηγεί ο κ. Κωνσταντίνου.

Από τις πιο μεγάλες ακαδημίες
Εδώ και μια δεκαετία ο σύλλογος του Πειραιά διαθέτει ακαδημίες στο νησί, με κλιμάκια σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου και πάνω από 800 παιδιά, κάτι που αναγάγει τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο σε μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες του νησιού.

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ θα επισκεφθούν τα κλιμάκια σε όλες τις πόλεις, ενώ στις 25 Μαρτίου θα γίνει στη Λάρνακα σεμινάριο μόνο για τους προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Οι Πειραιώτες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην επιμόρφωση των προπονητών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.olympiacosacademy.com και δηλώσεις συμμετοχής στο soccerworldcyprus@cytanet.com.cy.

Σχόλια