Τα σχέδια του Ολυμπιακού για Σουρλή και Βρουσάι

Ποια είναι τα σχέδια του Ολυμπιακού, σε ότι έχει να κάνει με τον Βασίλη Σουρλή και τον Μάριο Βρουσάι.

Ο Ολυμπιακός είναι σε φάση πολλών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα. Βασίλης Σουρλής και Μάριος Βρουσάι αναμένεται να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου τουλάχιστον, αυτό φαίνεται.

Δύο περιπτώσεις που έχουν το ενδιαφέρον τους ενόψει της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα,  όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», αναμένεται, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, να έχουν διαφορετική κατάληξη.

Ο Μάριος Βρουσάι… βαρέθηκε να περιμένει για μια κανονική ευκαιρία, ή να παίζει δεξί μπακ όταν παίζει και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πιθανότατα εκεί θα πάει με τη μορφή δανεισμού.  Διότι, στην ομάδα του Πειραιά πιστεύουν πως έχουν ακόμα πράγματα να κερδίσουν από τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ.

Με τέτοια προοπτική ήθελε και ο Βασίλης Σουρλής. Ο νεαρός μέσος όμως έχει ενημέρωση πως πρέπει να είναι κανονικά στην προετοιμασία και θα αποφασιστεί, μιας και ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει.

Πολλές ευκαιρίες δεν του έδωσε πάντως πέρυσι και αν τελικά αποφασιστεί Αύγουστο να δοθεί δανεικός, δεν θα βρει εύκολα ανοικτές πόρτες.

Σχόλια