Τα νιάτα του Ολυμπιακού ξεκουράστηκαν και προπονήθηκαν στα Χανιά!!!

Για αναψυχή στην Κρήτη βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, οι Παναγιώτης Ρέτσος, Θανάσης Ανδρούτσος και Δημήτρης Νικολάου, εκμεταλλευόμενοι τις επιπλέον μέρες ξεκούρασης που τους δόθηκαν από την ομάδα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέλεξαν τα Χανιά για να περάσουν τέσσερις ημέρες διακοπών και ξεκούρασης.

Εκτός από τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ, οι νεαροί παίκτες επισκέφτηκαν και το μουσείο της Εθνικής Ελλάδος στον Γαλανόλευκο Φάρο (φωτο), που έχει έδρα τα Χανιά.

Κατά την επίσκεψή τους, βέβαια στα Χανιά, φάνηκε να μην ξεχνούν αυτό που τους έκανε να είναι καλοί παίκτες, δηλαδή την αδιάληπτη προπόνηση.

Οι παρευρισκόμενοι στο γήπεδο που έκαναν το πρόγραμμά τους, έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρυσαν τους τρεις άσσους του Ολυμπιακού και σχολίαζαν θετικά για το ότι έκαναν προπόνηση και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Τα πιτσιρίκια που βρίσκονταν στο γήπεδο κοιτούσαν με θαυμασμό τους παίκτες των ερυθρολεύκων και τους πλησίαζαν για αυτόγραφα. Έγινε φανερό ότι η ως τώρα πορεία των νεαρών παικτών της ομάδας του Πειραιά, φυσικά και δεν είναι τυχαία

Οι Ρέτσος, Ανδρούτσος και Νικολάου με το ταλέντο τους, τη σκληρή δουλειά αλλά και την καλή ζωή που κάνουν είναι σχεδόν βέβαιο ότι η πορεία τους και στη συνέχεια, θα είναι επιτυχημένη.

Είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές, αλλά και για τα παιδιά που ξεκινούν τώρα στο ποδόσφαιρο γεμάτα όνειρα. Άλλωστε τα αγαθά κόποις κτώνται.

Γιώργος Λογαρίδης, για το Football-Academies.gr

Σχόλια