Τα δίνει όλα για την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (3/3) στην Τούμπα, με αποκλειστικό περιεχόμενο την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, συμμετείχε ως επικεφαλής ο Ιβάν Σαββίδης. 

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά, εξέφρασε την ικανοποίησή του σχετικά με τη λειτουργία της Ακαδημίας, ωστόσο ο ζήτησε την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξή της, πράγμα το οποίο ήταν και ο βασικός λόγος της σύσκεψης.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται ένθερμα για την Ακαδημία και θέλει ο «Δικέφαλος Αετός» να βγάζει τα δικά του παιδιά, να προοδεύει αισθητά σε αυτόν τον τομέα και να είναι η πρώτη Ακαδημία στην Ελλάδα.

Το μπάτζετ για τις υποδομές έχει ανέβει αρκετά και έκανε ξεκάθαρο πως η Ακαδημία πρέπει να συνεχίσει να θέτει μεγάλους στόχους και να είναι εφάμιλλη με αυτές των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Το αφεντικό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει κάνει κινήσεις τόσο σε παίκτες όσο και σε εγκαταστάσεις και θέλει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση, γεγονός που σημαίνει και προσλήψεις, αφού ζήτησε να αυξηθούν τόσο οι υπηρεσίες, όσο τα τμήματα και το προσωπικό!

Σχόλια