Τα 10 wonderkids που αξίζουν τα λεφτά τους, στο Football Manager 2021

«Φίλε, έχεις κανένα καλό παίκτη να προτείνεις, είμαι καλοκαίρι 2021». Αυτό το μήνυμα είτε το έχεις λάβει από φίλο σου, είτε το έχεις στείλει. Οι λίστες με wonderkids στο Football Manager είναι ατελείωτες. Και κάθε λίστα θα είναι και ενδεικτική.

Στο fmgreece η ετήσια συζήτηση για ποδοσφαιριστές άνοιξε. Ακολουθούν οι φάκελοι 10 ποδοσφαιριστών. Δες τις καρτέλες τους στο φόρουμ του fmgreece, κατάθεσε την άποψή σου σε περίπτωση που τους είχες, και πόσταρε τους παίκτες που σε εντυπωσίασαν, που εσύ ανακάλυψες!

Κάνε κλικ στον τίτλο για να δεις την καρτέλα τους αλλά και το πως εξελίχθηκαν στο παιχνίδι!

Hugo Souza [GK – Flamengo]

Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη και κάποιοι δεν θέλουν να την «ξοδεύουν» σε θέση ξένου. Για τον Hugo Souza μπορείς να κάνεις μια εξαίρεση. Στα 21 του χαρακτηρίζεται ως brakethrough prospect και είναι από τις περιπτώσεις τερματοφυλάκων που να τους δώσει χρόνο, θα βγεις κερδισμένος.

Ángelo Preciado [WBR – Independiente Valle]

Τον Ángelo Preciado θα τον γουστάρεις από τη φάτσα. Θα πεις «ναι, σε αυτόν δίνω τη δεξιά πλευρά». Το δίνει όλη τη γραμμή και τον αφήνεις να την ανεβοκατεβαίνει. Έχει ταχύτητα και τα στοιχεία που θα τον κάνουν χρήσιμο.

Andrea Papetti [DC – Brescia]

Εμπρός Αντρέα, για μια άμυνα νέα και ωραία…Ο Andrea Papetti έρχεται από την Μπρέσια και αναζωογονεί την άμυνά σου. Θα σου φέρει σταθερότητα και όποτε το αποφασίσεις, θα σου φέρει και λεφτά, πολλά περισσότερα από τα περίπου 4 εκ. Ευρώ που θα σου στοιχίσει.

Max Normann Williamsen [DC – Kristiansund]

Δίνεις περίπου 2 εκατομμύρια Ευρώ, και ξεπαγώνεις έναν τίμιο τυπικό σκανδιναβό κεντρικό αμυντικό. Οκ, ναι, ψιλοξυλοκόπος, αλλά για ξυλοκόπος, ο Max ο Normann ο Williamsen είναι ο ιδανικός. Αν παίζεις με τέτοιους παίκτες, σε φωνάζει…

Riccardo Calafiori [DL/WBL/ML – Roma]

Ρε φίλε, αυτοί εδώ ζητάνε για τον Riccardo Calafiori περίπου 8-9 εκατομμύρια. Ε, δωσ’ τα για ένα Wing-Back, Complete Wing-Back, Full Back που θα τον έχεις στην 11άδα χειμώνα καλοκαίρι, εντός εκτός, για πάντα.

Nicolo Rovella [DMC – Genoa]

Λοιπόν, αν βρεις άλλον έτοιμο 18χρονο που να μπορεί να σταθεί ως Box To Box Midfielder, Mezzala, Carrilero, Advanced Playmaker, Deep Lying Playmaker, Roaming Playmaker, Ball Winning Midfielde, Segundo Volante, Regista, defensive Midfielder, Anchor Man και να έρχεται με κάτω από 4 εκ. Ευρώ, εδώ είμαστε, ακούμε…

Wilfried Gnonto [AMC/ST – Zurich]

Wilfried Gnonto, αγάπη μου, έρχομαι να σε πάρω από δω! Εγώ που βλέπω τα atts σου αλλά ξέρω οτι μεγαλώνεις και δεν βλέπεις κανέναν! Η Ίντερ σε άφησε και το καλύτερο θα είναι να έρθει μια μέρα που θα της τον πουλήσεις πανάκριβα!

Pedro De La Vega [AMR/AML/ST – Lanus]

Αν το όνομά του το πει Ιταλός, θα νομίζεις οτι τραγουδάει. Πες το με Ιταλική προφορά…Pedro De La Vega και θα τον δεις να τραγουδάει ως Inverted Winger, Inside Forward, Advanced Playmaker, Winger. Βαριά βαριά 8 «χαρτιά» θα σου βγει…

Lazaro [AMC/ST/AML – Flamengo]

Για μια ακόμα χρονιά, ο Lazaro είναι εδώ… Μπορείς να το αξιοποιήσεις σε αρκετούς ρόλους. Advanced Playmaker, Shadow Striker, Attacking Midfielder, False Nine, Deep Lying Forward, Advanced Forward. Θα σου κοστίσει περίπου 8,5 εκ. Ευρώ αλλά δεν θα τα κλάψεις…

Matias Arezo [ST – River Plate Montevideo]

Arezo παιδί μου, Arezo, πως να το κάνουμε… Έλα που δεν τον ξέρεις. Χαριστικά μπαίνει στη λίστα. Κανονικά, τα ευκόλως ευνοούμενα, παραλείπονται. Έρχεται, παστελώνει και όταν βρεις τα newgen την επόμενης μέρας, τον βγάζει στο σφυρί και φωνάζεις «show me the money».

Σχόλια