Τα 10 βήματα για να πετύχεις στο ποδόσφαιρο – Πάρε το τιμόνι στα χέρια σου! [VIDEO]

Είναι νέα και η μοναδική ελληνική συμβουλευτική εταιρεία στο χώρο του Αθλητισμού, η οποία ξεκίνησε τις εργασίες της από τις 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο λόγος για τη Sports Exelixis που τα Κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στη Λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη 79, στο Περιστέρι.

Γράφει ο Γιάννης Βαλμάς

Η Sports Exelixis έχει θέσει τους βασικούς άξονες υποστήριξης του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι είναι: Αξιολόγηση, Καθοδήγηση-Επίβλεψη, Βελτίωση-Εξέλιξη, Χάραξη Στρατηγικής και προώθηση σε ομάδες της Ελλάδας ή της Ευρώπης.  
Το σύστημα των προγραμμάτων εκπαίδευσης και εξέλιξης του αθλητή στη Sports Exelixis είναι σπουδαίο, γιατί σε τροφοδοτεί με το «Know-how», το ΠΟΙΟΣ, το ΠΟΥ, το ΤΙ, το ΠΩΣ, το ΓΙΑΤΙ, σε κάθε σου βήμα.
Ζούμε την εποχή της εξειδίκευσης. Όσο καλύτερος γίνεις, τόσο περισσότερο θα έρχεσαι πιο κοντά στο στόχο σου. Αυτό σου προσφέρεται στην Ελλάδα, μόνο μέσα από τα προγράμματα της Sports Exelixis.

Τα 10 βήματα για να πετύχεις

1. Ξεκαθάρισε μέσα σου… Τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς; Γιατί είναι σημαντικό αυτό που ζητάς; Πότε θέλεις να σου συμβεί; Με ποιόν πρέπει να συνεργαστείς για να πραγματοποιηθεί;

2. Βάλε στόχους, εστίασε πάνω σ’ αυτούς και μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε επηρεάσουν. Κάνε τη δική σου λίστα προτεραιοτήτων.

3. Ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων και επιλογών σου και εστίασε, ώστε να κατακτήσεις γρήγορα τον στόχο.

4. Το να είσαι εκπαιδευμένος είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που σε κάνουν να εξελίσσεσαι. Μάθε να τα δίνεις όλα στην προπόνηση και τον αγώνα, για τη βελτίωση σου.

5. Ο εξοπλισμός σου είναι το χαμόγελο, η θετική προσέγγιση των πραγμάτων και η όρεξη για δουλειά.

6. Αίσθημα προσφοράς στον εαυτό σου. Όσο περισσότερο αισθάνεσαι ότι του προσφέρεις, τόσο περισσότερο εξελίσσεσαι.

7. Δώσε σημασία στις μικρές καθημερινές πράξεις σου, γιατί μόνο με αυτές θα έρθουν τα μεγάλα αποτελέσματα.

8. Δημιούργησε ένα πρότυπο στα μάτια και στην καρδιά σου, και άρχισε να παρατηρείς πως λειτουργεί.

9. Να θυμάσαι ότι η επιτυχία είναι ένα ταξίδι και όχι ο προορισμός και σε αυτό το ταξίδι θα υπάρξουν και επιτυχίες και αποτυχίες. Αν γνωρίζεις τι πραγματικά θέλεις, οι αποτυχίες θα λειτουργήσουν για σένα, ως το καλύτερο μάθημα για την επιτυχία σου.

10. Δημιουργία νοοτροπίας. Η πραγματικότητα είναι ότι με μόνο όπλο μια σωστή νοοτροπία, πολλοί άνθρωποι δημιούργησαν μια ζωή που πολλοί ζηλεύουν. Το δικό μας moto είναι το εξής: Το κέρδος της κάθε αποτυχίας είναι ότι μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή. Το κόστος της επιτυχίας, είναι η δέσμευσή σου να υπηρετείς αυτό που πέτυχες.

Επιτυχία σημαίνει Υγεία!

Η επιτυχία είναι υγεία. Το θέμα είναι να μπορείς να διαχειριστείς αυτό που σου δίνει η επιτυχία. Να κρατήσεις χαμηλό προφίλ, να μείνεις δίπλα στους ανθρώπους και να μοιραστείς την επιτυχία μαζί τους. Να απολαμβάνεις τον αθλητισμό.
Να έχεις τη δύναμη να δημιουργείς σε οικογενειακό, προσωπικό, σχολικό και στη συνέχεια επαγγελματικό επίπεδο, όχι από ανάγκη, αλλά από επιλογή! Με τη συνεχή εργατικότητα, αποδεικνύεις την απεριόριστη ευγνωμοσύνη σου στο στόχο σου και αυτό πάντα θα ανταποδίδει για σένα. Έτσι δεν θα σταματάς ποτέ να γεύεσαι τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Πάρε το τιμόνι στα χέρια σου, με «συνοδηγό» τη Sports Exelixis

Επικοινώνησε σήμερα με τη Sports Exelixis,
στα τηλέφωνα  210 57 210 59 ή 697 03 34 111

Γιάννης Βαλμάς για το Football-Academies.gr

Σχόλια