Συζητά για την εξαγορά της Παιανίας η ΕΠΟ!

Σε διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη βρίσκεται σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες οι ιθύνοντες της ελληνικής ομοσπονδίας για την εξαγορά των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

To ρεπορτάζ αναφέρει ότι μεταξύ του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Γιώργου Σαρρή έχει γίνει ραντεβού πριν από λίγες ημέρες και ότι οι δύο άνδρες βρίσκονται σε συνεχή επαφή.

Η αρχική πρόθεση του κ. Βαρδινογιάννη ήταν να μετατρέψει τις εγκαταστάσεις της Παιανίας σε πολυτελείς μεζονέτες και να τις πουλήσει, ωστόσο οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, με συντονισμένες ενέργειες, του έδωσαν να καταλάβει ότι ενδιαφέρονται σοβαρά.

Όταν ο Παναθηναϊκός αδειάσει εντελώς το χώρο, κλιμάκιο της Ομοσπονδίας θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις για να τις αξιολογήσει και κοστολογήσει συνοδευόμενο μάλιστα από αντίστοιχο κλιμάκιο της UEFA. Άλλωστε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι ενήμερη για τις προθέσεις της ΕΠΟ.

Εφόσον το ντιλ ολοκληρωθεί, οι εγκαταστάσεις της Παιανίας θα πάρουν το όνομα Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων.

Εννοείται ότι μ’ αυτήν την κίνηση και εφόσον δεν υπάρξουν προσκόμματα η Εθνική αποκτά το σπίτι που έψαχνε στο οποίο βέβαια μπορούν να στεγαστούν όλα τα κλιμάκιά της. Είναι γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις της Παιανίας είναι πολύ υψηλού επιπέδου και προσφέρουν όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές που φιλοξενούνται σ’ αυτές.

Πηγή:contra.gr

Σχόλια