Συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την Audi

Με την εταιρία – κολοσσό στο χώρο της αυτοκίνησης Audi, ήρθε σε συμφωνία για συνεργασία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα πολύ θετικό βήμα για το σύλλογο, καθώς πλέον θα συγκαταλέγεται στην ομάδα των χορηγών του μία πολύ μεγάλη εταιρία. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως πρώτη κίνηση μετά τις υπογραφές της συνεργασίας ήταν η Audi να προμηθεύσεις τους ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό τιμ με αυτοκίνητα της.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέα συνεργασία ανάμεσα στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και την premium εταιρεία αυτοκίνησης Audi Hellas

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Audi, η οποία συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των επίσημων χορηγών της ομάδας.

Η νέα αυτή συνεργασία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από ενέργειες που συστηματικά γίνονται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εμπορικής προοπτικής και της εταιρικής δυναμικής του Παναθηναϊκού

Η Εμπορική Διευθύντρια της Π.Α.Ε., κα Σέβη Πόντη, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που βάλαμε στη μηχανή της ομάδας την… ιπποδύναμη μιας εταιρίας με το κύρος και τη δυναμική της Audi. Συνεχίζουμε σταθερά προσανατολισμένοι στην προσπάθεια ενίσχυσης και διεύρυνσης της χορηγικής ομάδας του Παναθηναϊκού».

Ο Nicholas Bernard, Sales και Marketing Director της Audi Hellas σχολίασε από την πλευρά του: «Οι βασικές αξίες που οδηγούν την Audi  είναι το τρίπτυχο καινοτομία, τεχνολογία, εξέλιξη. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός, τόσο διαχρονικά όσο και σήμερα εκφράζει αυτές τις αξίες και γι’ αυτό ξεκινήσαμε αυτήν τη συνεργασία, η οποία θεωρώ ότι θα είναι αμοιβαία επωφελής».

Πρώτη «πράξη» της συνεργασίας μεταξύ Audi και ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν η παράδοση των νέων αυτοκινήτων σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο της ομάδας, η οποία έγινε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της μεγάλης εταιρείας αυτοκινήτων.

Σχόλια