Συνεχίζει στη Ρουμανία ο Μηνάς Χαλκιαδάκης

Νέα ποδοσφαιρική στέγη βρήκε ο Μηνάς Χαλκιαδάκης. Ο 24χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε από την Μποτοτσάνι της Ρουμανίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Καλώς ήρθες Μηνά Χαλκιαδάκη!

Ο Έλληνας επιθετικός Μηνάς Χαλκιαδάκης υπέγραψε στην Μποτοτσάνι και εντάχθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μάριους Κροϊτόρου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μποτοτσάνι».

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Κρητικός είχε 12 συμμετοχές με τα Χανιά στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο χωρίς να σκοράρει. Η προηγούμενη χρονιά του, πάντως, ήταν αρκετά καλή. Είχε σε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα εννιά γκολ και μία ασίστ.

Την προηγούμενη σεζόν στην Μποτοτσάνι αγωνιζόταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος τον Αύγουστο πήρε μεταγραφή στη Στεάουα και έχει παίξει σε τρία ματς. Υπάρχουν και άλλοι Έλληνες, πάντως, στη Ρουμανία. Ο ένας είναι ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος παίζει στην Βολουντάρι. Έχει αγωνιστεί σε δύο ματς ως τώρα στο πρωτάθλημα μετά από οκτώ αγωνιστικές. Ο δεύτερος είναι ο Οκάν Χατζητερζόγλου. Εκείνος έχει καταγράψει πέντε συμμετοχές με την Ακαντέμικα Κλίντσενι.

Για την ιστορία από τις ομάδες που αναφέραμε, η Μποτοτσάνι είναι έκτη, η Στεάουα ενδέκατη, η Ακαντέμικα μία θέση πιο κάτω και η Βολουντάρι στον πάτο της βαθμολογίας. Πρώτη αυτή τη στιγμή είναι η Γκας Μετάν Μέντιατς.

Σχόλια