Συναρπαστικός αγώνας για την ομάδα “Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό”!

Γκολ και πλούσιο θέαμα προσέφερε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης στο Αιγάλεω! Η Σχολή Αιγάλεω υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της την ομάδα “Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό” και οι δυο τους προσέφεραν στους θεατές έναν συναρπαστικό αγώνα Unified. 

Η ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, που έχει δημιουργηθεί με παιδιά από τα Ειδικά Σχολεία του Πειραιά έδωσε ρεσιτάλ και πιστοποίησε πως με σκληρή προπόνηση, καλό κλίμα και εμπιστοσύνη, προοδεύει και σαρώνει! 

Τα 30 παιδιά που πάτησαν… γήπεδο μοιράστηκαν σε δυο ομάδες και γέμισαν με …γκολ τα δίχτυα. Ωραίες συνεργασίες, έξυπνες κινήσεις, πνεύμα νικητή και πάνω απ’ όλα Fair Play. Ο Ολυμπιακός διδάσκει ήθος.

Η Σχολή Αιγάλεω διοργάνωσε μια σπουδαία γιορτή για να υποδεχτεί την ομάδα της Ακαδημίας και ο επικεφαλής της κ. Τάσος Λαζάρου έδωσε και τιμητική πλακέτα στον αρχηγό του “Μαζί στη ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό”.

Μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα ο κ. Λαζάρου είπε: “Αυτή η ομάδα μας κάνει περήφανους ως Ολυμπιακούς. Είναι τιμή μας που υποδεχτήκαμε μια τόσο σπουδαία ομάδα στο “σπίτι” μας. Δώσαμε έναν πολύ ωραίο αγώνα και στείλαμε το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στη ζωή. Συγχαρητήρια και πάλι στον Ολυμπιακό για την δημιουργία και την υποστήριξη του σ’ αυτή την ομάδα. Τα παιδιά της Σχολής μας χάρηκαν γι’ αυτόν τον αγώνα και δεν κρύβω ότι μου ζήτησαν να παίξουν ξανά”.

Σχόλια