Συμβόλαιο για τον Λιάβα με τον Παναιτωλικό

Ο Γιώργος Λιάβας υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Παναιτωλικού στην οποία ανήκει ήδη τέσσερα χρόνια.

Ο 17χρονος παίκτης είναι γεννημένος στις 12/02/2001 και αγωνίζεται ως δεξί μπάκ. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού καθώς έχει αγωνιστεί στις Κ15, Κ17 και Κ20, ενώ παράλληλα είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U16 και U17.

Στα φιλικά προετοιμασίας είχε πολύ καλές επιδόσεις, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όχι μόνο του Τραϊανού Δέλλα αλλά και των υπολοίπων μελών της ομάδας.

Σε δήλωσή του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Πολύ περισσότερο επειδή είναι με την ομάδα στην οποία ανήκω ήδη τέσσερα χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα έως τώρα και με βοήθησαν να εξελιχτώ. Ευχαριστώ τον κ. Δέλλα και τους συνεργάτες του, όπως και τη διοίκηση για τη στήριξη που μου παρέχει και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να δουλέψω περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα».

Σχόλια