Συγκλονίζουν τα αδέρφια Τζάκα!

Ο Γκρανίτ Τζάκα, σε δηλώσεις του σε Γερμανικό μέσο, αποκάλυψε μια λεπτομέρεια που δείχνει πως το ποδόσφαιρο, δεν είναι τον παν στη ζωή.

Συγκεκριμένα ο μέσος της Άρσεναλ πλέον, σε δηλώσεις του στο γερμανικό «Redaktions Netzwerk Deutschland» ανέφερε τα εξής:

«Χρωστάμε στους γονείς μας τα πάντα, για αυτό και εμείς θέλουμε να τους ανταποδίδουμε κάτι, κάθε μέρα που περνάει. Κάθε μήνα και οι δυο μας από το εισόδημα μας, δίνουμε το 80% του μισθού στους γονείς μας.

Είμαστε νέοι και αφελείς με τα λεφτά. Αυτά μπορούν να τελειώσουν γρήγορα. Αν κάποιος νομίζει πως είναι καλύτερος, επειδή κερδίζει περισσότερα χρήματα, πολύ γρήγορα θα διαψευσθεί. Η οικογένεια μας, είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια που έχουμε».

Τα αδέρφια Γκρανίτ και Ταουλάν Τζάκα γεννήθηκαν στην Βασιλεία της Ελβετίας από Αλβανούς-Κοσοβάρους γονείς. Και οι δύο αγωνίστικαν στις μικρές εθνικές ομάδες της Ελβετίας, όμως ο Ταουλάν αργότερα αποφάσισε να εκπροσωπίσει την Αλβανία.

Σήμερα ο 25χρονος Ταουλάν αγωνίζεται στην Βασιλεία, ενώ ο 23χρονος Γκρανίτ μετά από τις πολύ καλές σεζόν του στη Γερμανία πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ έναντι 33,8 εκατ. λιρών.

Σχόλια