Οι συγκινητικές στιγμές του Τζιανλουίτζι Μπουφόν

Ο σπουδαίος πορτιέρε, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μετά το τέλος του αγώνα της Ιταλίας με τη Σουηδία, ξέσπασε σε λυγμούς, κάνοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές να συγκινηθούν.

Συγκεκριμένα, οι Ίκερ Κασίγιας και Στέφανο Σορεντίνο έσπευσαν να στείλουν τα μηνύματά τους προς τον Ιταλό τερματοφύλακα, μέσω των σελίδων τους στο Twitter και Instagram.

Ο Κασίγιας τόνισε αρχικά: «Δεν μου αρέσει να σε βλέπω έτσι. Θέλω να σε βλέπω όπως ήσουν και όπως πραγματικά θα συνεχίσεις να είσαι. Σαν Θρύλο! Είμαι περήφανος που σε γνώρισα και περήφανος που σε έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές. Μπορείς ακόμα να συνεχίσεις να μας κάνεις να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο φίλε».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την πλευρά του, ο Ιταλός τεχνικός, Στέφανο Σορεντίνο, έγραψε:

«Έχω κοιμηθεί λίγο απόψε. Είδα τις εικόνες από το παιχνίδι. Και σκέφτηκα τον Gigi, τον συνάδελφο και φίλο μου. Λυπάμαι. Δεν άξιζε να βγάλεις τη μπλε φανέλα. Ως Αρχηγός, Παγκόσμιος Πρωταθλητής, και ένας σπουδαίος άνθρωπος που ξέρεις πως δεν θα είναι εύκολο να ξεχάσεις αυτό το παιχνίδι. Ίσως θα το θυμάσαι για πάντα. Αλλά να είσαι ήσυχος Gigi, θα θυμόμαστε για πάντα αυτά που έκανες με την φανέλα της εθνικής. Όπως και εκείνη την εποχή το 2006, όπως και εκείνο το καλοκαίρι, όταν δεν κοιμήθηκες καθόλου, ξενύχτησες όλη τη νύχτα για να γιορτάσεις τη νίκη στο Βερολίνο».

 

Σχόλια